Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiIlian Caşu

Ilian Caşu a votat pentru o Primărie responsabilă

|versiune pentru tipar| Ilian Caşu, 14 iunie 2015 | 

Candidatul Partidului Nostru la funcţia de Primar General al Capitalei a venit la secţia de votare însoţit de soţia sa şi liderul formaţiunii Renato Usatîi

Candidatul la funcţia de Primar General al Capitalei, Ilian Caşu, şi soţia sa Mihaela Manole au votat la ora 10.00 la secţia de votare 245, care se află în blocul B al ASEM. Ilian Caşu a declarat că este foarte bine dispus şi că a votat pentru o primărie care ştie şi vrea să comunice cu cetăţenii.

“Am venit cu o dispoziţie foarte şi foarte bună! Am votat pentru o Primărie responsabilă, am votat pentru un primar şi o echipă a primarului care ştie şi vrea să comunice cu cetăţenii! Am votat pentru o Primărie unde cetăţenii şi locuitorii oraşului pot influenţa deciziile, care vizează deviza: Voi decideţi, noi facem! Am votat pentru oraş frumos,curat şi cel mai important pentru un oraş comod pentru cetăţenii care trăiesc în Capitală şi oaspeţii acesteia.”

Preşedintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat că a venit să îl susţină pe Ilian Caşu şi să îi ureze succes.

“Cu două zile în urmă am schimbat viza de reşedinţă la Bălţi şi pot vota doar acolo şi am venit să îl susţin pe candidatul Partidului Nostru, Ilian Caşu. În drum spre Bălţi o să merg să mai susţin şi alţi candidaţi ai formaţiunii, deoarece sunt alegeri foarte importante pentru municipiul Chişinău, dar şi pentru toată Republica Moldova pentru că toată lumea ştie ce s-a întâmplat cu noi cu două zile înainte de alegerile parlamentare anul trecut şi astăzi, Slavă Domnului, am ajuns în alegeri, vom vedea diseară care vor fi rezultatele, sunt sigur că vor fi foarte bune pentru toată ţara.”, a declarat Renato Usatîi.

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, candidat la funcţia de primar de Bălţi, îşi va exercita dreptul de vot la ora 13.00, în municipiul Bălţi, la secţia de votare nr.9, Liceului Teoretic “Lucian Blaga”, str. Puşkin, 69.

ru1.md