Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLR

Echipa de succes a PLR

|versiune pentru tipar| PLR, 22 octombrie 2014 | 

Partidul Liberal Reformator a prezentat, în cadrul unei conferinţe de presă, echipa de succes a partidului. Purtătorul de cuvânt al campaniei, Tatiana Potîng a prezentat-o pe Ana Ursachi, avocat, în calitate de membru al PLR şi candidat pe lista electorală a partidului.

În cadrul conferinţei, Ana Ursachi a explicat de ce a ales să vină în echipa Partidului Liberal Reformator. “Am venit la PLR pentru că am văzut aici o echipă de oameni luptători care nu-şi vor trăda niciodată electoratul. Nu doar criteriul profesional a fost cel care m-a determinat să accept propunerea PLR; sunt mamă, iar fiul meu de 17 ani mă întreabă ce drum să aleagă (…) Sunt datoare să construiesc pentru viitorul lui şi al tuturor adolescenţilor din această ţară pentru a nu pleca din Republica Moldova.”

Întrebată când vor fi prezentaţi noii membri ai PLR, candidaţi pe listele electorale, Tatiana Potîng a ţinut să menţioneze că acest lucru se va face treptat pentru a proteja aceste persoane de atacuri şi posibilitatea de a fi influenţaţi. În acest sens a fost adus exemplul Anei Ursachi asupra căreia s-au făcut presiuni ca să renunţe la ideea de a veni în echipa PLR.

Acest fapt demonstrează că Partidul Liberal Reformator este un partid incomod pentru concurenţi şi oligarhi, a concluzionat Tatiana Potîng.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md