Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPLR

PLR şi eroii războiului de pe Nistru bat alarma: oligarhii ne fură ţara!

|versiune pentru tipar| PLR, 21 noiembrie 2014 | 

În plină campanie electorală, pe fundalul vizitelor oficialilor de rang înalt în ţara noastră, oligarhii continuă să vândă ţara pe bucăţi.

Partidul Liberal Reformator, alături de eroii războiului de pe Nistru, atenţionează opinia publică cu privire la trei subiecte actuale şi dureroase pentru noi şi pentru viitorul copiilor noştri.

Oligarhii au lansat deja ideea de cedare a Căilor Ferate către partenerii lor strategici din Federaţia Rusă. Tranzacţia ar trebui să se realizeze, după modelul testat în 2013, în cazurile Aeroport şi Banca de Economii.

În acelaşi timp, în parcul central din capitală “Grădina Publică Ştefan cel Mare”, chiar lângă Aleea Clasicilor, oligarhii vor să construiască în zona verde un hotel VIP, pentru ei, încălcând şi sfidând legea şi bunul simţ!

Tot ei, Oligarhii, au pus la cale schimbarea legii şi vinderea pământului arabil către străini, mulţumindu-şi “partenerii lor strategici”. Ei vor să lipsească oamenii acestei ţări de dreptul de a avea şi prelucra pământul! E josnic: oligarhii vând ţara pe bucăţi chiar în campanie electorală!!!

“Aceste acţiuni reprezintă adevărate atacuri banditeşti asupra statului, asupra instituţiilor de stat. Jos mâinile de pe bunul public! Era curios să aflăm cum va promova finul interesul naşului, iar acum înţelegem jocul şi trebuie să punem capăt acestor nelegiuiri”, a declarat pereşedintele PLR, Ion Hadârcă.

“Putem înţelege că acum are loc o mare trădare şi aceasta nu poate fi continuată. Sângele pe care l-au vărsat veteranii nu merită şi nu accept ca pământurile pentru care au luptat în războiul de pe Nistru să fie vândute pe bucăţi”, a declarat ministrul Apărării, Valeriu Troienco.

“Copii mei, educaţi în spiritual valorilor naţionale şi dragostei de ţară au plecat de 20 de ani peste hotare pentru o viaţă mai bună. Eu vreau şi ei doresc să se întoarcă acasă. Din acest motiv trebuie să votăm Partidul Liberal Reformator, pentru ca aceşti oameni să curăţe terenul pârjolit de oligarhi şi politicieni cu interese înguste de clan şi de partid”, a declarat generalul Ion Costaş.

În contextul celor menţionate mai sus, Partidul Liberal Reformator consideră că ministrul Economiei, Andrian Candu, trebuie să-şi dea demisia de onoare.

Tot astăzi, în timpul conferinţei, colonelul Ion Slutu a venit cu o nouă declaraţie de susţinere a PLR, din partea reprezentanţilor veteranilor de război pentru integritatea şi independenţa Republicii Moldova, a trupelor cu destinaţie special “Beretele purpurii” şi a voluntarilor care au luptat în războiul din 1992.

“Chemăm toţi oamenii de bună credinţă să participle activ la viaţa politică şi înainte de a decide să vă daţi votul căutaţi alternative, opţiuni şi lideri politici care prin fapte şi acţiuni concrete nu au dezamăgit şi nu vor dezamăgi poporul, vor face tot posibilul pentru creşterea bunăstării cetăţenilor şi consolidarea statului de drept. Vă îndemn, din numele colegilor mei, să votaţi Partidul Liberal Reformator”, a declarat Ion Slutu.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md