Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriParlamentare2014DeclaraţiiPPRM

PPRM a ridicat un Zid de Mere pentru protejarea producătorilor locali

|versiune pentru tipar| PPRM, 26 noiembrie 2014 | 

Partidul Popular din Republica Moldova a lansat, astăzi, 26 noiembrie Campania Zilele Mărului. Acţiunea s-a desfăşurat lîngă Arcul de Triumf din Piaţa Marii Adunări Naţionale, unde a fost prezent prim vice-preşedinte Valeriu Cosarciuc, alături de un grup de fermieri din diverse raioane.

Organizatorii au construit un zid de mere, prin care au dorit să sugereze în mod simbolic un perete protector pentru fermierii din Republica Moldova, pentru susţinerea şi dezvoltarea agriculturii, a producătorilor locali şi a produselor moldoveneşti.

“Zidul de mere pe care îl vedeţi aici, simbolizează zidul de apărare a producătorilor autohtoni pe care PPRM îi susţine cu toată fermitatea” a declarat prim vice-preşedintele PPRM, Valeriu Cosarciuc.

PPRM propune în programul electoral acordarea de subvenţii în valoare de 2000 de lei la hectar pentru toţi deţinătorii de cote, acordarea unei prime de instalare în valoare de 20 000 de euro pentru cei care înfiinţează o întreprindere în mediul rural şi creează minim 5 locuri de muncă precum şi introducerea Cotei Zero la impozitul pe venit din agricultură pe timp de 5 ani.

“Noi, Partidul Popular din Republica Moldova suntem acea formaţiune care susţine producătorul local, vrem ca tot ce consumăm să fie produs în Republica Moldova. Dorim un viitor mai bun pentru copii noştri. Dacă vom dezvolta agricultura, vom avea investiţii, investiţiile vor aduce progres economic şi atunci vom avea educaţie la nivelul european, sistem de pensii pus la punct şi o societate sănătoasă” a susţinut Valeriu Cosarciuc.

La eveniment au putut fi observaţi nu doar membrii PPRM, ci şi simpatizanţi ai formaţiunii, dar şi trecători care îşi încetineau pasul să declare “Eu nu sunt membru de partid, dar am încredere în acest partid, pentru că este unicul care promovează agricultura şi este cel care a aplecat urechea şi la omul simplu, omul de la sat” a afirmat un trecător.

La sfârşitul acţiunii Organizaţia de Tineret a PPRM a împărţit trecătorilor mere, îndemnindu-i vă voteze Mărul, pentru că mărul este un simbol al dragostei, frumosului şi belşugului.

Sursa: pprm.md