Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiMPA

Sergiu Mocanu: Ei au bani mulţi, au milioane, dar putere nu au şi nici somn nu au

|versiune pentru tipar||
MPA / 5 august 2014 | 
Mişcarea Populară Antimafie

Partidele politice au ajuns afaceri mari şi cei care ajung la putere vin să facă un singur lucru — să fure. Ţara asta a ajuns chiar pe mâna hoţilor. În anii 90, eram mândri că luptăm împotriva unui imperiu, astăzi, după 20 de ani, am ajuns să luptăm împotriva a doi mârlani: Filat şi Plahotniuc.

Toate ţările civilizate au o istorie de lupte, de construcţii, de realizări, iar istoria ţării noastre este o istorie a furturilor de 20 de ani.

Am ajuns ca 5–6% să fie oameni foarte bogaţi, iar restul — săraci. Şi problema nu e atât în sărăcie, ci în lipsa de oportunităţi. Ei când au spus “Moldova fără sărăcie”, probabil, s-au gândit la Moldova lor, nu la noi.

Mişcarea Populară Antimafie nu luptă cu medicii, cu pedagogii, cu oamenii de afaceri, care au o activitate şi se descurcă cum pot. Noi luptăm cu marii corupţi care sunt în politică şi în funcţii de decizie în stat. Acum, trebuie gâtuită Mafia. Trebuie puşi la puşcărie câţiva care au transformat statul în businessul lor, care vin în politică pentru ca să se îmbogăţească.

Noi facem aceste adunări în localităţile din Republica Moldova, pentru că noi nu avem acces la televiziuni. Cuvântul şi adevărul sunt mai puternice decât banul lor. Au bani mulţi, au milioane, dar putere nu au şi şi-au pierdut somnul.

Sursa: www.antimafie.md

Decretul de decorare a mafioţilor va ajunge în fiecare casă Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Gheorghe Susarenco!