Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPAM

Adresarea Comitetului Executiv al Partidului Democrat Agrar din Republica Moldova către cetăţeni

|versiune pentru tipar||
PAM / 13 noiembrie 2014
Partidul Agrar din Moldova

Stimaţi concetăţeni!

Partidul Democrat Agrar din Republica Moldova, din numele reprezentanţilor Comitetului Executiv al formaţiunii, a analizat detaliat situaţia politică din ţară, dar şi platformele electorale ale tuturor partidelor care participă la alegerile parlamentare. Astfel, vă îndemnăm ca pe data de 30 noiembrie 2014 să votaţi Partidul “Renaştere-Возрождение”.

Partidul “Renaştere-Возрождение” este singura formaţiune politică din Republica Moldova care doreşte şi poate să apere drepturile lucrătorilor din agricultură, ştie cum să susţină producătorul autohton din sectorul agrar.

Reprezentanţii Partidului “Renaştere-Возрождение” vor reuşi să restabilească relaţiile cu Federaţia Rusă şi alte ţări din CSI pentru funcţionarea normală a relaţiilor comerciale bilaterale.

Partidul “Renaştere-Возрождение” se evidenţiază pozitiv faţă de celelalte formaţiuni politice prin chibzuinţă, lipsa atitudinilor extremiste şi a populismului.

Astfel, Partidul “Renaştere-Возрождение” reprezintă unica forţă din Moldova în care credem şi pe care o urmăm cu încredere.

Comitetul Executiv al partidului Democrat Agrar din Republica Moldova

Sursa: rrm.md

Declaraţia Consiliului Republican al Partidului Politic Partidul Agrar din Moldova privind alegerile parlamentare din 5 aprilie 2009