Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPDM

Fracţiunea parlamentară PDM a depus în Comisia economie, buget şi finanţe amendamentele, propuse de PDM, la politica bugetar-fiscală pentru anul 2012

|versiune pentru tipar||
PDM / 7 decembrie 2011 | 
Partidul Democrat din Moldova

Deputatul democrat Andrian Candu a declarat, în cadrul unui briefing de presă, că la baza politicii fiscale a statului trebuie să fie pusă susţinerea economiei şi a cetăţenilor şi nicidecum majorarea impozitelor pentru antreprenori şi oameni cu venituri modeste.

Ţinând cont de faptul că pachetul de legi cu privire la politica bugetară şi cea fiscală pentru anul 2012 a fost prezentat cu mari întârzieri, deputatul PDM şi-a exprimat speranţa că amendamentele fracţiunilor vor fi examinate operativ, în aşa mod ca acestea să poată fi adoptate până la finele anului. În acest context, Andrian Candu a subliniat că deputaţii democraţi vor fi constructivi, iar declaraţiile potrivit cărora PDM condiţionează votarea bugetului cu alegerea preşedintelui ţării sunt specualţii. “Sunt două procese paralele. Nu avem mult timp la dispoziţie. PDM va insista ca aceste proiecte să fie votate cât mai repede, dar după discuţie atentă, pentru a elimina presiunile impuse economiei şi cetăţenilor”, a spus Candu.

Principalele amendamente, propuse de către fracţiunea PDM vizează:

Sursa: www.pdm.md

LTD: Ne implicăm, obţinem şi progresăm! Miniturneul de fotbal organizat de Tineretul Democrat Nisporeni