Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Partidul Liberal Reformator a dat startul Conferinţelor teritoriale şi locale ale organizaţiilor de partid

|versiune pentru tipar||
PLR / 17 februarie 2014 | 
Partidul Liberal Reformator

La 17 februarie, Partidul Liberal Reformator a organizat o conferinţă de presă privind demararea Conferinţelor de Constituire a Organizaţiilor Teritoriale.

La conferinţă au fost prezenţi: copreşedintele PLR, Ana Guţu, ministrul Tineretului şi Sportului, Octavian Bodişteanu, secretarul General al partidului, Roman Clima şi preşedintele Organizaţiei Teritoriale Ungheni, deputatul Anatol Arhire împreună cu colegii din echipa de conducere din teritoriu.

Copreşedintele PLR, Ana Guţu a menţionat că după înregistrarea oficială a Partidului Liberal Reformator, la 31 decembrie 2013, conform prevederilor statutare, partidul dă startul Conferinţelor organizaţiilor teritoriale şi locale care au drept scop alegerea organelor de conducere şi setarea programului de activitate în vederea alegerilor parlamentare din toamna acestui an.

În acest sens, prima Conferinţă de Constituire Teritorială a avut loc duminică, 16 februarie, la Ungheni unde au fost alese organele de conducere ale filialei. Deputatul Anatol Arhire, reales în calitate de Preşedinte a PLR Ungheni, a declarat că la Conferinţă au participat circa 300 de delegaţi, reprezentând majoritatea localităţilor din raion.

Roman Clima, Secretarul General al partidului, a menţionat că a început şi procesul de constituire a organizaţiilor locale în mun. Chişinău. Deja au avut loc Conferinţe în localităţile Stăuceni, Sîngera, Vadul lui Vodă, Grătieşti, Codru şi alte suburbii, menţionînd că PLR este în continuare deschis pentru a primi noi membri în echipă, atât la nivel central cât şi la nivel local. Iar până la finele lunii martie vor fi organizate Conferinţele Organizaţiilor Teritoriale ale PLR în toate unităţile teritorial-administrative ale Republicii Moldova.

Departamentul de Comunicare al PLR
Sursa: www.plr.md

Organizaţia Teritorială Ungheni a Partidului Liberal Reformator a dat startul Conferinţelor teritoriale şi locale ale organizaţiilor de partid Preşedintele PLR, Ion Hadârcă, decorat de Preşedintele Lituaniei