Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPLR

Tinerii liberal reformatori au comemorat evenimentele din 7 aprilie 2009

|versiune pentru tipar||
PLR / 7 aprilie 2014 | 
Partidul Liberal Reformator

Tineretul Liberal Reformator a depus flori în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău şi a ţinut un minut de reculegere în memoria victimelor de la 7 aprilie 2009.

De asemenea, tinerii liberal reformatori au organizat un marş în memoria evenimentelor din 7 aprilie. Acesta a început la sediul Partidului Liberal Reformator a avut ca destinaţie finală monumentul lui Ştefan cel Mare din Chişinău, unde echipa TLR a organizat un flashmob.

La eveniment au participat deputatul PLR Valeriu Saharneanu şi viceministrul Tineretului şi Sportului Sergiu Stanciu. În discursurile lor, reprezentanţii PLR au condamnat inacţiunea organelor abilitate în elucidarea evenimentelor din 6–7 aprilie 2009. În final, liberal reformatorii au votat simbolic si au cerut organelor abilitate să facă lumină în cazul decesului lui Valeriu Boboc şi abuzurilor faţă de tinerii protestatari.

Sursa: www.plr.md

Discursul doamnei Ana Guţu, în numele grupului politic ALDE, în timpul dezbaterii libere din 7 aprilie 2014, la APCE Precizarea PLR privind sesizarea PL la Curtea Constituţională cu referire la legea nr. 546-XV din 19 decembrie 2003 despre aprobarea Concepţiei politicii naţionale