Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 PartideDeclaraţiiPSD

“Dialog deschis” cu Preşedintele PSD, Victor Şelin

|versiune pentru tipar||
PSD / 26 ianuarie 2012 | 
Partidul Social Democrat

Miercuri, 25 ianuarie, liderul Partidului Social Democrat Victor Şelin a răspuns la întrebările moderatorilor proiectului “Dialog deschis” şi a cetăţenilor privind depăşirea situaţiei de criză politică a RM şi viziuni strategice ale formaţiunii privind calea dezvoltării statului moldovenesc.

Victor Şelin şi-a expus poziţia sa atît ca lider de partid, dar şi ca simplu cetăţean fiind indignat de faptul că partidele Alianţei pentru Integrare Europeană continuă uzurparea puterii de stat, prin care denotă indiferenţa faţă de electoratul care i-a încredinţat votul pentru ca aleşii poporului, astăzi să dea dovadă de incapacitate şi maturitate politică.

În cadrul aceleiaşi intervenţii, Victor Şelin a menţionat neregulile create în aspect economic şi situaţiile incomode prin care trec astăzi antreprenorii şi investitorii din cauza condiţiilor dezavantajate promovate de politica fiscală a actualei guvernări.

Centrul de presă PSD
Sursa: www.psdm.md

PSD — cu privire la acţiunile de protest ale vînzătorilor din Piaţa Centrală din mun. Chişinău Adresarea Partidului Social Democrat din Moldova către agricultorii şi reprezentanţii Administraţiilor Publice Locale cu privire la vizita în Republica Populară Chineză