Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2003DeclaraţiiMihai Severovan

Comunicat de presă al candidatului independent Mihai Severovan

|versiune pentru tipar| Mihai Severovan, 17 aprilie 2003

Mihai Severovan, fost ministru al Dezvoltării Teritoriale, Gospodăriei Comunale şi Construcţiilor, a depusa joi, 17 aprilie a.c., la Comisia Electorală Municipală, numărul necesar de semnături pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcţia de primar general al municipiului Chişinău. După ce Comisia Electorală Municipală va finaliza procedura de verificare a semnăturilor şi va decide asupra înregistrării D-lui Mihai Severovan, va fi anunţat startul campaniei electorale.

Deşi este membru al conducerii Partidului Liberal (PL), Mihai Severovan se înscrie în cursa electorală în calitate de candidat independent. Cu toate acestea, Mihai Severovan mizează în continuare pe un eventual suport electoral din partea PL, chiar dacă acesta sprijină la moment un alt candidat.

Biroul de presă anunţă pentru ziua de 21 aprilie a.c. convocarea unei conferinţe de presă cu participarea D-lui Mihai Severovan, în care vor fi făcute publice teze din programul său electoral. Conferinţa de presă va avea loc în incinta Agenţiei Infotag, la ora 11.00.

Sursa: www.severovan.com