Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2005Olga Nicolenco

Programul electoral al candidatului la funcţia de primar general al municipiului Chişinău Olga Nicolenco

|versiune pentru tipar|

Care este problema?

Chişinăul a rămas fără Primar General — o filă din biografia municipiului a fost întoarsă pentru totdeauna. Acum este momentul să ne gîndim la viitorul copiilor noştri!

Chişinăul este oraşul care ne reprezintă şi cu care ne mîndrim. În Chişinău este concentrată 1/4 din populaţia ţării, 60% din potenţialul nostru economic şi financiar. Primarul General este ales direct de cel mai mare număr de alegători, fapt care îl transformă într-o persoană politică de cel mai înalt rang!

La Chişinău se decide soarta ţării, iată de ce Primarul General al municipiului trebuie să fie o persoană care reprezintă opţiunea pentru viitorul întregii ţări, un candidat sprijinit de o echipă de oameni Instruiţi, Responsabili şi Hotarîţi!

Sînt una din aproape un milion de locuitori ai municipiului nostru şi, totodată, am onoarea să fiu reprezentanta unui partid parlamentar — Partidul Social-Liberal.

Mă bucur de sprijinul unei echipe care are o viziune clară asupra viitorului ţării noastre şi dispune de un potenţial intelectual impresionant. Suntem siguri în acţiunile noastre.

Aveţi încredere!

Instruiţi, Responsabili, Hotărîţi!

Oferta PSL corespunde aşteptărilor alegătorilor: un nume nou, o persoană instruită, onestă şi responsabilă. Dispunem de cunoştinţele necesare administrării Chişinăului, sîntem gata să ne asumăm responsabilitatea pentru gestionarea transparentă şi democratică a capitalei şi avem hotărîrea fermă de a o face. Moldova are nevoie de un suflu nou pentru democratizare şi modernizare. Acest lucru trebuie să înceapă în capitala ţării — la Chişinău.

Primăria trebuie să-şi deschidă uşile pentru cetăţenii săi, iar funcţionarii vor fi chemaţi să-i respecte pe cei care le asigură salariile şi formează bugetul municipiului. Noi vom obţine ca cetăţenii municipiului să poată participa direct şi influenţa nemijlocit soarta municipiului!

Priorităţile planului de acţiuni al echipei PSL pentru Chişinău şi suburbii:

Chişinău — capitală europeană
Primărie fără birocraţie
Participare cetăţenească
Dezvoltare economică locală
Locuinţe sociale
Drum bun prin Chişinău
Războiul cu gunoiul
Să trăim în siguranţă

Olga Nicolenco. Candidatul Partidului Social-Liberal

Aveţi încredere!
Instruiţi, Responsabili, Hotărîţi!