Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2007DeclaraţiiVladimir Filat

Comunicat de presă a dlui Vladimir Filat către locuitorii mun. Chişinău

|versiune pentru tipar| Vladimir Filat, 4 iunie 2007

Stimaţi chişinăueni,

Doresc să vă mulţumesc tuturor acelora dintre dumneavoastră care la scrutinul de pe 3 iunie mi-aţi acordat încrederea şi votul pentru funcţia de Primar General al Chişinăului. De asemenea, adresez mulţumiri tuturor celor care aţi înţeles importanţa acestor alegeri şi v-aţi prezentat la vot, pentru a-i desemna pe cei care vor conduce în următorii patru ani destinele Capitalei.

Vreau să-mi exprim recunoştinţa pentru că m-aţi sprijinit să realizez o campanie pozitivă, corectă, în care am promovat dezbaterea de idei şi proiecte, pe programe şi nu pe atacuri la persoană. Am pus accentul pe dialogul direct cu dumneavoastră, fiind convins că o capitală nu poate fi condusă altfel decît în strînsă colaborare cu cetăţenii ei. De aceea, consider că cel mai mare cîştig al acestei campanii îl constituie întîlnirile şi discuţiile sincere avute cu dumneavostră în cartiere şi la locurile de muncă, întîlniri în urma cărora am dezbătut împreună problemele cu care vă confruntaţi şi am iniţiat o serie de proiecte importante pentru viitorul oraşului şi al copiilor noştri.

Pentru mine campania electorală s-a încheiat, dar lucrul în folosul comunităţii practic abia de acum începe. Ţin să vă asigur că voi continua să urmăresc parcursul tuturor interpelărilor şi sesizărilor oficiale pe care le-am făcut în numele dumneavoastră pînă la soluţionarea problemelor pe care mi le-aţi ridicat. De asemenea, împreună cu colegii mei din viitorul Consiliu Municipal, voi susţine cu prioritate proiectele importante pe care mi le-am asumat în programul electoral şi care au primit girul dumneavoastră în urma numeroaselor întîlniri pe care le-am avut. Îmi exprim intenţia de a continua şi în viitor acest proiect al întîlnirilor periodice cu dumneavoastră, pentru a ne consulta în mod deschis în privinţa chestiunilor importante şi a priorităţilor ce ţin de administrarea municipiului Chişinău. Canalele de comunicare pe care le-am utilizat în campania electorală, de la numerele de telefon pe care mă puteţi contacta şi pînă la site-ul web www.filat2007.md, rămîn în continuare deschise, pentru a ne facilita un dialog direct.

Îmi exprim speranţa că sloganul pe care l-am adoptat în această campanie, “START Implicare, STOP Nepăsare”, va reprezenta un prim pas spre edificarea unui tip nou de administraţie locală, deschisă spre cetăţeni şi spre valorile democraţiei, care să pună mai presus de toate interesele locuitorilor oraşului în care trăim cu toţii.

Cu respect,
Vladimir Filat

Serviciul de presă al PDM