Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2007DeclaraţiiVeaceslav Iordan

Declaraţia lui Veaceslav Iordan

|versiune pentru tipar| Veaceslav Iordan, 11 mai 2007
În ultimul timp unii dintre contracandidaţii mei la funcţia de primar general al municipiului Chişinau fac interpelări in diferite instanţe în care sînt vizat eu şi echipa mea, motivele fiind de obicei inventate. Adevăratele motive sînt cu totul altele.

Spre deosebire de mine contracandidatii mei nu cunosc problemele municipiului, nu sînt in stare să propună soluţii viabile, nu au demonstrat că sînt in stare să organizeze rezolvarea lor practică. Pe cînd eu vin la intîlnirile cu alegătorii pentru a-i informa despre solutiile pe care le am şi a primi aprobarea de la ei, ceilalti candidati, din spusele lor, umblă prin municipiu în încercarea de a afla care sînt aceste probleme.

Alegătorii au văzut care este diferenţa dintre mine şi adversarii mei: oamenii înţeleg că eu le voi rezolva problemele, iar adversarii mei doar vorbesc, vorbesc, vorbesc…

Este clar că în aceste condiţii ei pierd competiţia, iar aceste interpelări, cred ei, le vor ridica popularitatea şi in acelaşi timp îmi vor ştirbi autoritatea. Pe această cale autorii interpelărilor incearcă să mă atragă în discuţii politice, care nu au nimic în comun cu grijile şi nevoile cetăţenilor capitalei. Vreau să le spun că eforturile lor sînt zadarnice. Eu voi continua să activez in interesul locuitorilor mun.Chişinău ca un bun gospodar şi un om corect şi responsabil.

Veaceslav Iordan,
Candidat la funcţia de primar general
al Muncipiului Chişinău din partea PCRM