Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2007DeclaraţiiVeaceslav Iordan

Declaraţia lui Veaceslav Iordan

|versiune pentru tipar| Veaceslav Iordan, 15 mai 2007
În legătură cu declaraţia PDM din 13.05.07 referitoare la deteriorarea afişajelor candidatului său în care se încearcă a învinui conducerea municipiului de “folosirea resurselor administrative în vederea intimidării lui Vladimir Filat” echipa de campanie a candidatului la funcţia de primar general Veaceslav Iordan este împuternicită să declare următoarele:

Este regretabil faptul că indivizi neidentificaţi deteriorează afişajele electorale şi sperăm că organele de drept vor întreprinde măsurile necesare pentru depistarea lor şi tragerea la răspundere în conformitate cu legislaţia în vigoare. Avem şi motivul de a cere acest lucru pentru că şi panouri ale candidatului nostru Veaceslav Iordan au fost deteriorate, însă spre deosebire de alţii noi, în lipsă de probe, nu ne-am grăbit să învinuim persoane sau forţe politice concrete şi nici să aducem acuzaţii atît de dure.

Atacul venit din partea PDM îl calificăm ca unul disperat în condiţiile în care candidatul său este pe locul şase în sondajele de opinie publică şi nici pe departe nu poate fi “principalul oponent al candidatului Partidului de guvernămînt” precum se afirmă în declaraţia de presă amintită. Mai mult, candidatul PDM nu prezintă pentru noi nici un interes. Dacă dînsul prezintă interes pentru cineva, atunci acestea ar putea fi, mai degrabă, autorităţile de resort.

Veaceslav Iordan şi echipa sa fac o campanie electorală curată, oferind alegatorilor soluţii şi nu atacuri la persoană. În acelaşi timp declarăm că vom riposta promt la orice atac asupra candidatului nostru şi a formaţiunii pe care o reprezintă, fapt despre care unul dintre candidaţi a avut ocazia să se convingă.

Ghenadie Gluşcenco,
persoană de încredere a Candidatului la funcţia de primar general al Municipiului Chişinău din partea PCRM, Veaceslav Iordan