Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiDorin Chirtoacă

Dorin Chirtoacă şi Mihai Ghimpu — întâlniri electorale în capitală

|versiune pentru tipar| Dorin Chirtoacă, 27 mai 2015

Preşedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, şi candidatul Partidului Liberal la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Dorin Chirtoacă, au avut astăzi o întâlnire electorală cu studenţii Universităţii de Stat de Medicină şi Farmacie “Nicolae Testemiţanu”.

În cadrul întâlnirii, primarul general Dorin Chirtoacă a prezentat în faţa studenţilor reuşitele pe care le-a înregistrat în perioada celor 8 ani, când s-a aflat la cârma Capitalei.

Liderul liberalilor, Mihai Ghimpu, a ţinut să amintească celor prezenţi la întrunire, despre importanţa alegerilor locale generale din 14 iunie.

“Astăzi ca niciodată suntem la răscrucea-răscrucilor, pe data de 14 iunie ne vom afla în faţa unii decizii definitive. Este vorba de un vot istoric. Noi suntem cei care vom decide ce facem mai departe şi în care zonă rămânem. Ori mergem spre zona unde nevoile oamenilor şi drepturile lor sunt primordiale, adică în UE, ori rămânem în continuare cu politicienii care vorbesc frumos în faţa cetăţenilor, dar îi fură pe la spate, asta este zona controlată de Rusia. Asta este zona Uniunii Vamale, unde funcţiile şi banii sunt puse în prim plan.

DVS trebuie să ţineţi cont de faptul că Partidul Liberal este unicul partid care nu a furat şi nu va fura, nu a trădat şi nici nu va trăda, din simplu motiv că echipa PL este cu suflet pentru oameni, pentru libertate şi pentru bunăstarea cetăţenilor. De aceea ţineţi cont cui daţi votul pe 14 iunie! Votaţi primarii şi consilierii PL pentru a slava cursul european al Republicii Moldova!” — a subliniat Mihai Ghimpu.

După întâlnirea cu studenţii de la USMF, Preşedintele PL a mers la o întrevedere cu colectivul pedagogic de la liceul cu predare în limba rusă “Nicolai Gogol”. Aici elevii liceului i-au pregătit o surpriză liderului liberal — un program cultural cu cântece în limba română.

Liderul liberalilor a vorbit cu profesorii despre cele mai stringente probleme cu care se confruntă societatea în ultima perioadă, dar şi despre alegerile locale generale din data de 14 iunie.

Pedagogii i-au mulţumit Preşedintelui PL pentru vizită, pentru activitatea Dumnealui, dar şi a Partidului Liberal, şi au apreciat gestul Preşedintelui PL de a merge de la uşă la uşă şi a discuta cu fiecare locuitor al Chişinăului.

pl.md