Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiIlian Caşu

Candidatul partidului lui Renato Usatîi, pe locul trei în buletinele de vot

|versiune pentru tipar| Ilian Caşu, 30 aprilie 2015 | 

Candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al capitalei, Ilian Caşu, va fi al treilea în buletinul de vot pe care îl vor primi locuitorii capitalei la alegerile de pe 14 iunie.

Ordinea în buletinul de vot a candidaţilor la funcţia de primar al municipiului Chişinău a fost stabilită miercuri în cadrul tragerii la sorţi ce a avut loc la Consiliul electoral al circumscripţiei municipale. Astfel, primul în buletinul de vot va fi comunistul Vasile Chirtoca. Acesta va fi urmat de candidatul Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi. Candidatului partidului lui Renato Usatîi, Ilian Caşu, i-a revenit locul trei în buletin. Oazu Nantoi, înaintat de Blocul lui Leancă, va fi pe locul patru în buletine, iar pe locul cinci va fi Timofei Ţurcanu din partea Partidului Naţional Liberal.

Ilian Caşu a depus printre primii actele pentru înregistrare în calitate de candidat al Partidului Nostru la funcţia de primar general al municipiului Chişinău la alegerile locale din 14 iunie.

ru1.md