Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiIlian Caşu

Ilian Caşu: Visul meu este să transform Chişinăul într-un oraş pentru biciclişti

|versiune pentru tipar| Ilian Caşu, 23 mai 2015

Pistele pentru biciclişti trebuie să fie parte a programului de reconstrucţie a magistralelor şi drumurilor capitalei, consideră candidatul la funcţia de primar al capitalei din partea Partidului Nostru.

În cadrul unei emisiuni radio, candidatul la funcţia de primar al capitalei din partea Partidului Nostru, Ilian Caşu, a declarat că “visează să facă un traseu sigur pentru biciclişti, care să traverseze cele mai pitoreşti locuri ale municipiului”.

Programul electoral al candidatului Partidului Nostru prevede construcţia pistelor pentru biciclişti, pe care orăşenii le-ar putea utiliza în siguranţă. Pistele pentru biciclişti vor deveni parte a programului amplu de reconstrucţie a drumurilor şi magistralelor din Chişinău şi vor fi construite după cele mai moderne tehnologii cu atragerea specialiştilor din străinătate.

“Mersul cu bicicleta devine an de an tot mai popular în rândul chişinăuienilor. Mulţi aleg deja să meargă cu bicicleta nu doar la o plimbare sau la cumpărături, dar şi la serviciu. Autorităţile orăşeneşti sunt obligate să facă această rută maximal de confortabilă”, a subliniat Caşu.

ru1.md