Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiIlian Caşu

Ilian Caşu: Avem un scop comun — să creştem copii sănătoşi, puternici şi educaţi!

|versiune pentru tipar| Ilian Caşu, 1 iunie 2015

Candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar general al Chişinăului a felicitat tinerii locuitori ai orăşelului Vatra cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului.

“Tânăra generaţie reprezintă nu doar viitorul fiecărei familii, dar şi al ţării în întregime. De aceea, scopul nostru comun că creştem copiii sănătoşi, puternici, educaţi şi, fireşte, cu dragoste pentru Patrie”, a declarat Ilian Caşu în cadrul întrevederii cu locuitorii.

Totodată, candidatul Partidului Nostru a subliniat că actuala putere, atât centrală, cât şi cea locală, nu acordă suficientă atenţie dezvoltării tinerei generaţii.

“Lipsa numărului suficient de grădiniţe şi creşe, starea deplorabilă a multor instituţii de învăţământ, condiţii proaste pentru educarea şi cultura fizică a copiilor, lipsa activităţilor extraşcolare gratuite pentru dezvoltarea capacităţilor creative a copiilor, toate acestea şi multe altele demonstrează indiferenţa autorităţilor faţă de soarta copiilor”, a declarat Ilian Caşu.

Partidul Nostru, condus de Renato Usatîi, a demonstrat în repetate rânduri grija faţă de copii prin intermediul diverselor acţiuni de caritate, ajutoare nominale. Să ajuţi copiii în cazuri concrete este una, dar să obţii ca statul să manifeste grijă constantă faţă de tânăra generaţie, este altceva.

“Anume la asta trebuie să aspirăm. În zilele noastre, de atenţie au nevoie nu doar copiii orfani, minorii, cei care se pomenesc în situaţii dificile, dar şi copii ai căror părinţi au plecat peste hotare la muncă, copii care au rămas în grija bunicilor, vecinilor, cunoscuţilor. Aceşti copii, la fel, trebuie înconjuraţi cu grijă şi atenţie”, a concluzionat candidatul Partidului Nostru la funcţia de primar al oraşului Vatra, Felix Grincu.

Pe final, Ilian Caşu l-a prezentat celor prezenţi la sărbătoare pe candidatul la funcţia de primar al or. Vatra din partea Partidului Nostru, Felix Grincu.

În cadrul manifestării prilejuite cu ocazia Zilei internaţionale a ocrotirii copiilor, activiştii Partidului Nostru i-au felicitat pe tinerii locuitori ai oraşului Vatra începutul vacanţei de vară, dar şi le-au înmânat cadouri simbolice, le-au oferit îngheţată şi băuturi dulci. Dar, cel mai important ce au primit în dar copiii, au fost emoţiile pozitive şi bucuria dăruită de artiştii de la Chişinău.

ru1.md