Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiIlian Caşu

Ilian Caşu: Chioşcurile din Chişinău trebuie demontate!

|versiune pentru tipar| Ilian Caşu, 4 iunie 2015

Una dintre priorităţile Partidului Nostru este transformarea Chişinăului într-un oraş modern şi amenajat cu un centru istoric frumos.

Ilian Caşu, candidatul Partidului Nostru la funcţia de Primar General al Capitalei a declarat, în cadrul dezbaterilor la Pro TV, că “Primăria nu va emite autorizaţii pentru instalarea chioşcurilor, în special în centrul oraşului. Acele gherete amplasate în locuri neautorizate pe clumbe, pe trotuare, în apropiere de monumentele istorice vor fi demontate treptat. În primul rând, însă, planificăm să demontăm gheretele care împiedică deplasarea cetăţenilor.”

De asemenea, Ilian Caşu a precizat că “planifică să amenajeze zona centrală a oraşului, prin înlocuirea gheretelor cu construcţii arhitecturale.”

Caşu: Chirtoacă a scuipat în sufletele a 10 mii de familii,care îşi aşteaptă locuinţele sociale, oferind cadourile “de adio”

În cadrul dezbaterilor electorale la PRO TV, candidatul Partidului Nostru la funcţia de Primar General al capitalei a precizat că actualul primar a întrecut orice limită, oferind locuinţe la pachet la sfârşit de mandat.

“Acţiunile actualului primar întotdeauna au trezit, cel puţin, nedumerire din partea locuitorilor municipiului. De această dată, el a întrecut orice limite. Spre finalul carierei sale de primar al capitalei, el a «dăruit» la trei funcţionari din primărie câte un apartament.”, a specificat caşu. “Între timp, la ziua de azi există în jur de 10 mii dse familii care stau în rând pentru a primi locuinţe sociale”, a precizat Caşu.

“Nu aş fi fost împotrivă, dacă aceste apartamente ar fi fost oferite celor care toată viaţa au muncit pentru dezvoltarea Chişinăului, ade exemplu unor angajate de la Parcul de troleibuze”, a declarat Caşu, “dar să faci un astfel de cadou colegilor din primărie — este revoltător”.

ru1.md