Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiIlian Caşu

Ilian Caşu, despre şansa sa la alegerile din Chişinău

|versiune pentru tipar| Ilian Caşu, 8 iunie 2015

Este moldovean şi vorbeşte limba română chiar dacă face parte dintr-un partid asociat vectorului prorus. Este vorba despre candidatul “Partidului Nostru” la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Ilian Caşu, care susţine că în actualul context politic municipal are o şansă, iar el munceşte pentru ea.

Ilian Caşu a declarat în cadrul unui interviu exclusiv pentru Realitatea.md că “Renato Usatîi este un brand în politica moldovenească”, iar el nu se simte intimidat de popularitatea preşedintelui “Partidului Nostru”. Totodată, Caşu a povestit cum a reuşit să scape, fiind unul dintre puţinii lideri ai partidului fără vreun dosar penal deschis, dar şi de ce soţia nu-i poartă numele.

Acesta susţine că va afla câte procente are duminică seara, pe 14 iunie sau, cel târziu, luni, pe 15, fiind sigur că “Partidul Nostru” va avea o fracţiune în CMC. “Problema este cât de mare va fi fracţiunea. Sunt convins că va fi o fracţiune solidă. Cât despre mine, vreau să vă spun că în actualul context politic municipal eu am o şansă şi eu muncesc pentru ea”, a spus Ilian Caşu, fără a preciza dacă va rămâne în CMC sau va refuza mandatul în cazul în care nu trece cursa pentru Primărie.

Nu în ultimul rând, candidatul “Partidului Nostru” la funcţia de primar general al capitalei şi-a împărtăşit viziunile sale pentru Chişinău, prevăzute în programul său electoral.

“Probleme sunt un milion. Nu ştii de unde să te apuci”, a conchis Ilian Caşu.

ru1.md