Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiIlian Caşu

Ilian Caşu: Am ales strategia de comunicare personală cu locuitorii Chişinăului!

|versiune pentru tipar| Ilian Caşu, 10 iunie 2015

Candidatul Partidului Nostru la funcţia de Primar General al Capitalei a vorbit în direct la TVC21 despre întreaga sa campanie electorală pentru alegerile locale din 14 iunie.

“Participarea la alegerile locale a fost pentru mine un test serios pentru că am candidat pentru prima dată la funcţia de Primar General”, a declarat Ilian Caşu, precizând că strategia comunicării personale cu locuitorii Capitalei a dat rezultate pozitive — oamenii au fost socialibili, au vorbit sincer şi deschis şi şi-au împărtăşit grijile şi problemele.

“Nici nu mi-am putut imagina că oamenii sunt atât de îndureraţi şi dezamăgiţi de acţiunile actualei guvernări”, a spus Caşu. “Oamenii plâng din cauza nedumeririi şi indiferenţei autorităţilor municipale, pentru că nu au protecţie din partea acestora. Ştiam că majoritatea chişinăuienilor trăiesc greu, dar doar după ce am vorbit personal cu ei, am putut simţi cât de mult suferă.”, a adăugat Caşu.

Ilian Caşu a declarat că împreună cu echipa Partidului Nostru în CMC va lichida toate schemele de corupţie care se aplică ani la rând în primărie şi va pune capăt practicii luării de mită şoi taxelor informale din pieţele comerciale. De asemenea, Ilian Caşu a promis chişinăuienilor, care i-au cerut ajutor în timpul întâlnirilor din campania electorală, să îi ajute cât mai curând posibil şi să le soluţioneze problemele, imediat după ce va câştiga alegerile locale.

ru1.md