Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiMarcel Darie

Am dovedit că oraşul poate fi mai frumos, fără gherete neautorizate!

|versiune pentru tipar| Marcel Darie, 10 iunie 2015 | 

Candidatul la funcţia de primar general al mun. Chişinău şi la funcţia de consilier în CMC din partea Partidului Legii şi Dreptăţii (PLD), Marcel Darie a demolat astăzi o gheretă neautorizată din sectorul Telecentru al capitalei.

Marcel Darie a declarat că, e un om care se ţine de cuvînt şi al acţiunilor concrete.

“Cum am promis, am venit să demolez o gheretă neautorizată, în care trăiesc boschetari, care consumă băuturi alcoolice, iar din punct de vedere arhitectural arată pur şi simplu oribil”, a precizat el.

Marcel Darie a precizat că la Asociaţia Pro Chişinău, pe care o conduce, au parvenit mai multe plîngeri de la locatarii din regiune, care spun că, s-au adresat de nenumărate ori la Primărie, dar ghereta aşa şi nu a fost demolată.

Totodată, candidatul a explicat care este procedura de demolare a gheretei, ca să nu creadă cetăţenii că o face ilegal.

“În cazul unei construcţii neautorizate sau gherete, primarul sau pretorul, prin dispoziţie, dă indicaţii serviciilor specializate ale primărie, care trebuie să demoleze şi să depoziteze construcţiile sau gheretele neautorizate. Încă o dată am demonstrat că Primăria este incompetentă, coruptă şi nu are grijă de aspectul Chişinăului «, a explicat Darie.

Darie şi susţinătorii săi, înarmaţi cu instrumente şi cu suportul unui evacuator specializat au demolat ghereta din sectorul Telecentru.

»Aşa cum am demolat această gheretă, aşa voi face ordine în toată capitala. Noi, locuitorii Chişinăului, merităm să trăim într-un oraş curat, cu o arhitectură modernă”, a precizat el.

darie.md