Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiMonica Babuc

Monica Babuc s-a înscris în cursa pentru Primăria Capitalei: Eu vin cu fapte concrete şi de bun simţ!

|versiune pentru tipar| Monica Babuc, 14 mai 2015 | 

Candidatul PDM pentru Primăria Capitalei, Monica Babuc, s-a înscris oficial în cursa electorală din 14 iunie. Monica Babuc a venit astăzi la Comisia Electorală Municipală de circumscripţie, împreună cu o parte din echipa sa, formată din democraţi şi simpatizanţi.

Monica Babuc a anunţat că intră în această campanie electorală doar pentru chişinăueni, pe care nu îi va amăgi cu proiecte măreţe, care rămân pe hârtie. În schimb, spune Monica Babuc, va rezolva deja anumite probleme, prin lucruri care pot părea simple, dar care sunt de bun simţ şi pot îmbunătăţi viaţa de zi cu zi a fiecărui locuitor din Chişinău.

“Obiectivul meu este clar şi concret: mai puţină politică şi mai multe fapte bune! Cunosc adevăratele probleme ale oraşului, pe acelea pe care mulţi se prefac că nu le văd, chiar dacă sunt în faţa lor”, a declarat candidatul democrat.

Cu privire la ceilalţi candidaţi înscrişi în cursa pentru Primăria Capitalei, Monica Babuc a precizat de la bun început că se va ţine departe de disputele electorale şi politice. “Realizez foarte bine că intru într-o competiţie politică în care orgoliile unora sunt foarte mari. Am o veste pentru toţi contracandidaţii mei: din respect pentru chişinăueni, care sunt sătui de scandaluri şi violenţă, fie ea şi verbală, în această campanie nu voi intra în nicio dispută politică şi nu voi răspunde niciunei provocări”, a spus candidatul democrat.

În scurt timp, echipa PDM va prezenta public proiectul de măsuri pentru Chişinău, elaborat de echipa de experţi democraţi.

pdm.md