Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiMonica Babuc

Monica Babuc oferă chişinăuienilor asistenţă gratuită la Primăria familiei tale!

|versiune pentru tipar| Monica Babuc, 24 mai 2015

Alternativă la actuala Primărie: Monica Babuc le propune chişinăuienilor Primaria familiei tale, pe care a inaugurat-o astăzi, în prezenţa a zeci de simpatizanţi şi a echipei sale de experţi în problemele administraţiei publice din Chişinău.

Candidatul PDM la Primăria Capitalei, Monica Babuc, susţine că oamenii au nevoie de o altfel de atitudine în administraţia publică. “De aceea am deschis Primăria familiei tale. Vreau să le demonstrăm tuturor că se poate ca un candidat sau un primar să îi reprezinte mai bine pe chişinăuieni. Să le arate mai multă grijă, să le vină în ajutor, să facă mai puţină politică”, a precizat Monica Babuc.

Aceasta a deschis, astăzi, sediul de consultanţă juridică, administrativă şi pe diverse probleme cetăţeneşti, chiar în centrul Capitalei, pe str. Titulescu nr. 1. Aici, cetăţenii vor fi îndrumaţi şi li se vor oferi diferite soluţii la problemele cu care se confruntă de către echipa de experţi ai candidatului Monica Babuc. Experţii promit, totodată, ca toate problemele înregistrate vor fi procesate şi de către Primăria Capitalei, după ce Monica Babuc va deveni primar al Chişinăului.

“Eu însămi voi acorda audienţe în acest sediu al cetăţenilor. Acest spaţiu pro-familie va rămâne viu, indiferent de rezultatul alegerilor. Scopul meu principal este să ajut cât mai multe persoane individuale, cât de mult cu putinţă. Nu cred în proiectele grandioase, care nu se realizează niciodată. Lucrurile simple, de bun simţ, cu care vin oamenii la noi sunt prioritare pentru mine. Asta nu au înţeles mulţi dintre politicieni, dar o să le dăm noi un exemplu, la Primăria familiei tale”, a afirmat Monica Babuc.

La sediul Primăriei familiei tale vor aştepta solicitările oamenilor jurişiti, specialişti în probleme cetăţeneşti şi, de asemenea, a fost înfiinţat şi un call center pentru solicitări telefonice. Monica Babuc a informat că un grup de tineri şi experţi merg de la uşă la uşă şi împart inclusiv formulare, pe care oamenii pot scrie problemele pe care le au şi pe care le pot trimite gratuit, prin poştă, către Primăria familiei tale.

“Echipa Monicăi Babuc conţine experţi de elită, conţine jurişti foarte buni, oameni care se pricep cu adevărat la administraţie, toţi cu studii înalte. Suntem pregătiţi să muncim zi şi noapte pentru fiecare din problemele cu care chişinăuienii ne vor solicita. E o provocare pentru noi, dar suntem o echipă ambiţioasă”, a declarat unul dintre experţii din echipa Monicăi Babuc, Lilian Osoianu.

Primăria familiei tale este deschisă în fiecare zi, între orele 9 şi 19.

pdm.md