Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiMonica Babuc

Monica Babuc: Tinerii merită să aibă locuri de muncă potrivite, bine plătite

|versiune pentru tipar| Monica Babuc, 28 mai 2015

Candidatul PDM la funcţia de primar general al Chişinăului, Monica Babuc, consideră că o Capitală cu adevărat dezvoltată trebuie să le ofere tinerilor şansa de a avea un loc de muncă sigur, bine plătit şi potrivit cu profesia fiecăruia.

Prezentă la Colegiul “Mondostud-art”, care pregăteşte specialişti pentru sfera de deservire, Monica Babuc şi-a împărtăşit planurile pentru Primărie, în special cele legate de oportunităţile pentru tineri: “Voi v-aţi ales meserii care fac oamenii frumoşi, dar din care puteţi câştiga şi bani. Eu am speranţa că oraşul nostru se va moderniza cu ajutorul vostru, al celor care învaţă cu adevărat o meserie. Am un plan clar pentru toţi specialiştii oraşului, mai ales pentru cei tineri, pentru a deveni partenerii de nădejde ai Primăriei. Fiecare tânăr absolvent merită să aibă un loc de muncă potrivit, bine plătit”, a declarat candidatul PDM.

Monica Babuc a mai spus că una dintre priorităţile echipei sale este crearea locurilor de muncă pentru tineri. “Vin cu ideea fermă să creez în acest oraş mai multe locuri de muncă, pentru ca tineri ca voi să aveţi condiţii prielnice pentru a vă înfiinţa propriile afaceri — saloane de înfrumuseţare, frizerii, ateliere. Sunt sigură că acest lucru este posibil, dacă Primăria s-ar gândi mai mult la oameni”, a menţionat Monica Babuc.

Candidatul PDM a mai spus că autorităţile locale trebuie să gândească programe de susţinere a tinerilor, inclusiv prin facilitarea procurării de locuinţe.

pdm.md