Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiMonica Babuc

Monica Babuc, în primul mesaj pe videoblogul său: Chişinăuienii merită mai multe fapte bune

|versiune pentru tipar| Monica Babuc, 29 mai 2015 | 

Începând de joi, 28 mai, candidatul PDM la Primăria Capitalei, Monica Babuc, va fi alături de chişinăuieni inclusiv prin intermediul blogului său video. La adresa videoblogului, oamenii vor putea afla informaţii reale, dar şi opinii de bun simţ despre diverse probleme cetăţeneşti, specifice Capitalei.

În primul său mesaj postat pe videoblog, Monica Babuc vorbeşte despre un fapt cu care chişinăuienii se confruntă în fiecare zi: construcţiile neautorizate, amplasate în locuri absolut inacceptabile. “Acest lucru se întâmplă pentru că nu se respectă niciun fel de acte normative legate de construcţii, nici mansardele şi nici anexele la blocurile locative nu sunt autorizate conform tuturor regulilor. Doar în anul 2014, Inspecţia de Stat în Construcţii a descoperit în Chişinău peste 270 de construcţii neautorizate, iar în anul curent, deja au fost depistate peste 70 asemenea edificii”, a dezvăluit Monica Babuc un fapt despre care alţi candidaţi se feresc să vorbească.

Candidatul PDM a menţionat că mansardele şi anexele la blocuri, atât timp cât sunt autorizate şi sigure pentru cetăţeni, sunt binevenite în Chişinău, pentru că ele înseamnă locuinţe mai puţin costisitoare pentru persoanele care au nevoie de ele.

Precizăm că această nouă metodă de comunicare cu chişinăuienii, prin intermediul unui videoblog, este lansată de Monica Babuc după ce, săptămâna trecută, candidatul PDM a deschis şi Primăria Familie Tale. Aceasta se află pe str.Titulescu nr. 1 şi reprezintă un spaţiu în care fiecare chişinăuian poate găsi răspunsuri şi sfaturi pentru diverse probleme pe care le întâmpină, legate de administraţia publică locală.

monicababuc.md