Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiMonica Babuc

Monica Babuc, la Fabrica Bucuria: Produsele-simbol ale Moldovei vor fi promovate cu prioritate

|versiune pentru tipar| Monica Babuc, 4 iunie 2015

Aflată în vizită la tradiţionala Fabrică de bomboane Bucuria, Monica Babuc, candidatul PDM la Primăria Capitalei, a declarat că produsele care au devenit simbol pentru această ţară, printre care se numără şi bomboanele moldoveneşti, vor fi promovate cu prioritate de către Primăria Chişinău.

“Cred foarte tare în parteneriatul public-privat. Voi sprijin orice investitor care va promova produsele autohntone şi mai ales pe cele care au devenit simbol pentru această ţară, cum ar fi bomboanele, coniacul, vinurile, legumele şi fructele, produsele tradiţionale etc”, a declarat Monica Babuc.

De altfel, Monica Babuc are în planul său pentru Chişinău, elaborat împruenă cu o echipă numeroasă de experţi, crearea unui Fond de dezvoltare a oraşului, iar una din sursele de finanţare ar putea fi chiar veniturile din parteneriate public-private.

Totodată, Monica Babuc a anunţat că, odată ce va deveni primar al Capitalei, va organiza pieţe volante în toate zonele Chişinăului, unde, atât producătorii autohtoni din ţară, dar mai ales cei din suburbiile oraşului să poată să îşi vândă, în condiţii decente, produsele.

pdm.md