Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiMonica Babuc

Monica Babuc: Am votat cu gândul la o primărie cu mai puţină politică şi cu multe fapte bune pentru Chişinău

|versiune pentru tipar| Monica Babuc, 14 iunie 2015 | 

Candidatul Partidului Democrat pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău, Monica Babuc, a venit la secţia de votare împreuna cu soţul său, Anatol. Monica Babuc spune că a votat pentru o viaţă mai liniştită, fără politică şi cu multe fapte bune.

“Am votat cu gândul la o viaţă mult mai bună în municipiul Chişinău, cu mai puţină politică şi cu multe fapte bune pentru Chişinău. Să creăm un mediu confortabil pentru muncă şi pentru viaţa de zi cu zi a chişinăuienilor de toate vârstele, de la copii până la seniori. Să depăşim această atmosferă de agresivitate şi violenţă în Consiliul municipal, care lasă sumedenia de probleme cu care ne confruntăm nerezoltvate pe parcursul mai multor ani”, a declarat Monica Babuc.

Candiatul PDM s-a arătat încrezătoare în rezultatul acestui scrutin. “Sunt încrezătoare într-un rezultat bun şi sper că după această zi, primăria şi consiliul municipiului Chişinău vor fi conduse de oameni profesionişti, luminoşi, care vin să facă schimbarea în Chişinău”, a menţionat Monica Babuc.

Pe lângă capitală, PDM Chişinău are candidaţi la funcţia de primar şi consilieri în toate suburbiile municipiului.

pdm.md