Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiSerafim Urechean

Bulevardul Mircea cel Bătrân va fi extins, promite Serafim Urechean

|versiune pentru tipar| Serafim Urechean, 8 iunie 2015 | 

Candidatul Partidului Liberal Democrat din Moldova la funcţia de Primar general al Municipiului Chişinău, Serafim Urechean, a prezentat astăzi un nou proiect pentru capitală — “Extinderea bulevardului Mircea cel Bătrân şi a liniei de troleibuz”.

“Proiectul este unul vital pentru toţi pasagerii din capitală şi prevede extinderea liniei de troleibuz până la strada Bucovinei şi înapoi pe strada Ceucari”, a precizat Urechean.

Realizarea acestui proiect este prevăzută într-o perioadă relativ scurtă, candidatul propunându-şi ca şi termen — toamna anului viitor.

În acelaşi context, Serafim Urechean a menţionat că va fi analizată situaţia celor trei parcuri de troleibuze şi a celui de autobuze, precizând că actuala administraţie încearcă falimentarea Parcului de autobuze. La fel, Urechean a abordat şi problema tarifelor la transportul public.

“Nu vom majora tarifele pentru că locuitorii nu au venituri mari pentru a-şi permite să achite mai scump”, a subliniat Serafim Urechean.

Candidatul PLDM a adresat şi un mesaj alegătorilor.

“Mă adresez tuturor alegătorilor: suntem în ultima săptămână, fiţi foarte atenţi, nu votaţi cu emoţii, ci curăţenia şi ordinea capitalei. Trebuie să înlăturăm stagnarea de aproape 10 ani. Ajunge, trebuie să depăşim această situaţie”, a îndemnat Serafim Urechean.

pldm.md