Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiSerafim Urechean

La sfat cu alegătorii. Chişinăul întreabă, Urechean răspunde

|versiune pentru tipar| Serafim Urechean, 12 iunie 2015 | 

La 12 iunie, echipa PLDM, împreună cu candidatul la funcţia de Primar general al Municipiului Chişinău, Serafim Urechean, a desfăşurat acţiunea publică “La sfat cu alegătorii. Chişinăul întreabă, Urechean răspunde”. Evenimentul a avut loc în Scuarul Teatrului de Operă şi Balet “Maria Bieşu”.

Prezent la manifestare, liderul PLDM, Vlad Filat, a declarat că de rezultatul alegerilor locale va depinde pe ce fundament vom continua să construim Republica Moldova.

“Îndemn cetăţenii să iasă la vot şi să opteze pentru oameni care au capacitatea de a rezolva problemele. Serafim Urechean ştie cum să rezolve problemele capitalei şi îi mulţumesc pentru că a decis să candideze la fotoliul de primar general. Cred puternic în ţara mea, cred că putem face lucruri frumoase împreună. Succes, victorie”! a declarat Vlad Filat.

Un mesaj de susţinere pentru candidatul PLDM a transmis şi rectorul UTM, Ion Bostan, care a specificat că Serafim Urechean este un manager iscusit, un inginer şi un bun profesionist. La rândul său, politologul Vitalie Andrievschi, a îndemnat cetăţenii să voteze un primar care iubeşte Chişinăul şi chişinăuienii.

Candidatul la funcţia de Primar general al Municipiului Chişinău, Serafim Urechean, a menţionat în adresarea sa că, din 15 iunie, Chişinăul ar putea începe o nouă etapă de dezvoltare şi europenizare, care va necesita multă muncă şi spirit gospodăresc, de care capitala nu a avut parte în ultimii 8 ani.

“Am crezut că las primăria pe mâini bune, dar am greşit. Iată de ce, fiind convins că lucrurile bune nu se uită, revin la primărie pentru a aduce normalitatea, a rezolva problema transportului public, a parcajelor şi parcărilor, pentru a readuce serviciile publice către cetăţeni”, a spus Urechean.

Candidatul a specificat că în cadrul acţiunii “Chişinăul întreabă, Urechean răspunde”, lansate la început de campanie, a fost colectat un număr impunător de întrebări de la orăşeni. Acestea au fost sistematizate şi la toate vor fi oferite răspunsuri şi soluţii.

“Majoritatea întrebărilor ţin de problemele vieţii cotidiene: transport public, parcări, servicii comunale, drumuri, locuinţe, spaţii verzi etc. În mod special vreau să mulţumesc Academiei de Ştiinţe a RM pentru cele 25 de propuneri adresate viitorului Primar general al Municipiului Chişinău”, a spus Serafim Urechean.

Candidatul la funcţia de edil al capitalei a răspuns la mai multe întrebări parvenite din partea locuitorilor capitalei şi ai suburbiilor.

pldm.md