Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiSerafim Urechean

Serafim Urechean: Am votat pentru un oraş alb, prosper şi curat

|versiune pentru tipar| Serafim Urechean, 14 iunie 2015 | 

Candidatul la funcţia de Primar general al Municipiului Chişinău din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova, Serafim Urechean, şi-a exercitat dreptul la vot, alături de soţia sa, Larisa.

Serafim Urechean a declarat pentru jurnalişti că a votat pentru un oraş curat, aranjat, respectat, atât la nivel naţional cât şi internaţional.

“Am o dispoziţie echilibrată, cântărită şi am votat pentru un oraş alb, prosper. Am votat pentru un viitor mai frumos, o mai mare atenţie faţă de oamenii de vârsta a III, dar şi condiţii favorabile pentru tineret, să aibă un loc de muncă acasă şi să contribuie la dezvoltarea ţării”, a menţionat Serafim Urechean.

Candidatul PLDM la funcţia de Primar general al Municipiului Chişinău a spus că primul lucru pe care îl va face la cârma primăriei va fi să întoarcă cetăţenilor încrederea în autorităţile publice locale.

“Trebuie de întors încrederea cetăţenilor. Voi face totul pentru a elimina corupţia în primărie. Această instituţie a devenit un «cuibar». Numai prin implementarea primăriei electronice, această problemă va fi rezolvată”, a declarat Serafim Urechean.

pldm.md