Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2015DeclaraţiiVasili Chirtoca

Chişinăul are nevoie de o administraţie care să nu dezbine societatea

|versiune pentru tipar| Vasili Chirtoca, 14 iunie 2015 | 

Candidatul PCRM la funcţia de primar general al capitalei, Vasili Chirtoca, s-a prezentat astăzi la secţia de vot, alături de soţia sa. Acesta şi-a exprimat speranţa că în urma scrutinului de astăzi va începe o nouă fază de dezvoltare în istoria Chişinăului.

“Am votat pentru ca să înceapă istoria municipiului Chişinău o fază nouă de dezvoltare La conducere e nevoie de oameni care să nu dezbine populaţia şi să de ocupe de gospodărirea şi dezvoltarea oraşului, de oameni care să-i unească pe toţi chişinăuienii în jurul unui scop comun de salvare a oraşului. Am venit la vot cu soţia, aşa cum fac tot timpul”, a precizat Chirtoca pentru presă.

Acesta a mai declarat că îşi doreşte un oraş curat, frumos şi bine amenajat, în care locuitorii capitalei să fie fericiţi. “Cum a spus Dostoievski frumuseţea salvează lumea, această frază are un sens foarte profund şi înţelegem bine lucrul acesta. Trebuie să atragem o mare atenţie problemelor sociale, să formăm structuri responsabile care să poată acorda ajutor oamenilor. Văd oraşul nostru ca un oraş unde locuiesc mulţi optimişti, pentru că optimismul stă la baza dezvoltării”, a punctat Chirtoca.

chirtoca.md