Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018Documente CEC

Hotărîre cu privire la înregistrarea dlui Andrei Năstase în calitate de candidat la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, desemnat de către Partidul politic Platforma Demnitate şi Adevăr

|versiune pentru tipar| CECE mun. Chişinău, 10 aprilie 2018, nr. 11

La data de 04 aprilie 2018 Partidul Politic Platforma Demnitate şi Adevăr a depus la Consiliul Electoral al Circumscripţiei Electorale municipale Chişinău un demers, prin care solicită înregistrarea în calitate de candidat la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău a domnului Andrei Năstase la alegerile locale noi din 20 mai 2018, cu următoarele acte anexate:

Partidul Politic Platforma Demnitate şi Adevăr a înaintat Consiliului Electoral simbolul electoral pentru imprimare în buletinul de vot reprezentat prin cuvântul PLATFORMA, scris cu litere mari, poziţionat în partea superioară a semnului permanent şi cuvântul DA — acronim al denumirii partidului “Demnitate şi adevăr” amplasat pe mijlocul semnului, scris cu litere mari pe un fundal în formă de dreptunghi de culoare bordo.

Materialele prezentate au fost verificate şi s-a constatat că ele corespund prevederilor Codului Electoral.

Totodată, de la Autoritatea naţională de integritate a Republicii Moldova, a parvenit informaţia prind cadrul de integritate a candidatului desemnat.

În conformitate cu art. 13 alin. (2), 29, 46, 49, 53 alin. (4), 135, 136, 137 din Codul Electoral nr. 1381-XIII din 21 noiembrie 1997, Consiliul Electoral al Circumscripţiei Electorale municipale Chişinău nr. 1

HOTĂRĂŞTE:

  1. Se înregistrează candidatul la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău din partea Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr — domnul Năstase Andrei, la alegerile locale noi din 20 mai 2018.
  2. Se înregistrează simbolul electoral al candidatului din partea Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr reprezentat prin cuvântul PLATFORMA, scris cu litere mari, poziţionat în partea superioară a semnului permanent şi cuvântul DA — acronim al denumirii partidului “Demnitate şi adevăr” amplasat pe mijlocul semnului, scris cu litere mari pe un fundal în formă de dreptunghi de culoare bordo.
  3. Se înregistrează domnul Dumitru Pavel, în calitate de reprezentant cu drept consultativ de vot în cadrul Consiliului Electoral al Circumscripţiei Electorale municipale Chişinău nr. 1.
  4. Prezenta hotărâre intră în vigoare la data adoptării.