Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018Documente CEC

Hotărîre cu privire la înregistrarea doamnei Reghina Apostolova în calitate de candidat la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, desemnat de către Partidul politic “Şor”

|versiune pentru tipar| CECE mun. Chişinău, 10 aprilie 2018, nr. 8

La data de 04 aprilie 2018, Partidul Politic “ŞOR” a depus la Consiliul Electoral al Circumscripţiei Electorale municipale Chişinău nr. 1, un demers prin care solicită înregistrarea în calitate de candidat la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău a doamnei Apostolova Reghina la alegerile locale noi din 20 mai 2018, cu următoarele acte anexate:

Materialele prezentate au fost verificate şi s-a constatat că acestea corespund rigorilor Codului Electoral.

Totodată, de la Autoritatea Naţională de Integritate a Republicii Moldova, a parvenit informaţia prind cadrul de integritate a candidatului desemnat.

În conformitate cu art. 13 alin. (2), 29, 46, 49, 53 alin. (4), 135, 136, 137 din Codul Electoral nr. 1381-XIII din 21 noiembrie 1997, Consiliul Electoral al Circumscripţiei Electorale municipale Chişinău nr. 1

HOTĂRĂŞTE:

  1. Se înregistrează candidatul la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău din partea Partidului Politic “ŞOR” — doamna Apostolova Reghina, la alegerile locale noi din 20 mai 2018.
  2. Se înregistrează simbolul electoral al candidatului din partea Partidului Politic “ŞOR” care reprezintă o combinaţie de elemente şi ornamente tradiţionale compuse din pătrate, romburi şi dreptunghiuri specifice portului popular moldovenesc, alăturate de cuvintele în limba română “Partidul ŞOR”.
  3. Se înregistrează domnul Vladimir Fiodorov în calitate de reprezentant cu drept de vot consultativ în cadrul Consiliului Electoral al Circumscripţiei Electorale municipale Chişinău nr. 1.
  4. Prezenta hotărâre intră în vigoare la data adoptării.