Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018Documente CEC

Hotărîre cu privire la înregistrarea dlui Valeriu Munteanu în calitate de candidat la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, desemnat de către Partidul Liberal

|versiune pentru tipar| CECE mun. Chişinău, 10 aprilie 2018, nr. 9

La data de 04 aprilie 2018, Partidul Liberal a depus la Consiliul Electoral al Circumscripţiei Electorale municipale Chişinău un demers, prin care solicită înregistrarea în calitate de candidat la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău a domnului Munteanu Valeriu la alegerile locale noi din 20 mai 2018, cu următoarele acte anexate:

Partidul Liberal a înaintat Consiliului Electoral simbolul electoral pentru imprimare în buletinul de vot reprezentat printr-o mişcare în aceeaşi direcţie a doi oameni uniţi, unul dintre care ţine în mână o stea care reprezintă Republica Moldova şi scopul Partidului Liberal de integrare europeană, oamenii sunt înconjuraţi de un semicerc format din 27 de stele, reprezentând ţările membre ale Uniunii Europene, semicercul este închis de iniţialele Partidului Liberal — PL.

Materialele prezentate au fost verificate şi s-a constatat că ele corespund prevederilor Codului Electoral.

Totodată, de la Autoritatea Naţională de Integritate a Republicii Moldova, a parvenit informaţia privind cadrul de integritate a candidatului desemnat.

În conformitate cu art. 13 alin. (2), 29, 46, 49, 53 alin. (4), 135, 136, 137 din Codul Electoral nr. 1381-XIII din 21 noiembrie 1997, Consiliul Electoral al Circumscripţiei Electorale municipale Chişinău nr. 1

HOTĂRĂŞTE:

  1. Se înregistrează candidatul la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău din partea Partidului Liberal — domnul Munteanu Valeriu, la alegerile locale noi din 20 mai 2018.
  2. Se înregistrează simbolul electoral al candidatului din partea Partidului Liberal reprezentat printr-o mişcare în aceeaşi direcţie a doi oameni uniţi, unul dintre care ţipe în mână o stea care reprezintă Republica Moldova şi scopul Partidului Liberal de integrare europeană, oamenii sunt înconjuraţi de un semicerc format din 27 de stele, reprezentând ţările membre ale Uniunii Europene, semicercul este închis de iniţialele Partidului Liberal — PL.
  3. Se înregistrează domnul Talmazan Igor, în calitate de reprezentant cu drept de vot consultativ în cadrul Consiliului Electoral al Circumscripţiei Electorale municipale Chişinău nr. 1.
  4. Prezenta hotărâre intră în vigoare la data adoptării.