Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiAlexandra Can

Alexandra Can nu se retrage din cursa electorală!

|versiune pentru tipar| Alexandra Can, 19 mai 2018

Mă adresez alegătorilor din Municipiul Chişinău. Această campanie electorală pentru funcţia de Primar al Chişinăului s-a arătat una foarte murdară. Dincolo de minciunile pe care le-au lansat candidaţii despre persoanele lor, au recurs la metode urâte şi total provocatoare — ba au fost sunaţi membrii şi simpatizanţii PNL că Alexandra Can se retrage în favoarea lui Codreanu, ba, astăzi, de pe un site-cont Facebook fals se distribuie, în numele meu, al Vitaliei Pavlicenco, ştirea precum că aş anunţa retragerea candidatului Alexandra CAN în favoarea candidatului Valeriu Munteanu.

Sesizat, Valeriu Munteanu a declarat următoarele, în mesaj privat: “E o mizerie, nu stiu cine a dat-o. Iar altcineva a distribuit-o. Imi cer scuze. Am vorbit cu ai noştri să se desolidarizeze de acest act. Eu nu sunt implicat in asta, am vetificat inca odata pagina pe care ne-ati aratat-o, nu este a noastra, este o provocare. Va asigur ca noi nu suntem implicati in asta. Regret ca la aceasta provocare au folosit si numele meu. Mersi.”

I-am sugerat PL, prin Valeriu Munteanu, să facă o declaraţie publică.

Sesizăm organele abilitate să investigheze cine se ocupă de asemenea provocări şi de propagarea unor asemenea minciuni.

Alexandra Can a deranjat, se vede, pe mulţi, pentru că este o persoană curată, onestă, profesionistă, de orientare clară eurounionistă, neimplicată în afaceri murdare şi incoruptibilă.

Vitalia Pavlicenco, preşedintele PNL

pnl.md