Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiAndrei Năstase

Manifest pentru Inima Ţării

|versiune pentru tipar| Andrei Năstase, 10 mai 2018

Stimaţi prieteni, dragi chişinăuieni,

DA, vreau să fiu Primarul vostru, al tuturor!
Pentru că Sunt un om liber.

Pentru că nu am cu nimeni niciun angajament ascuns, nu am nicio înţelegere subterană care să fie în detrimentul interesului public. Ceea ce mă deosebeşte de principalii rivali, candidaţii coordonaţi ai regimului este faptul că în toată activitatea mea, de unul singur sau împreună cu zeci si sute de mii de oameni deşteptaţi ai acestei ţări am apărat interesul public, interesul cetăţenilor Republicii Moldova.

Acum am nevoie de ajutorul domniilor voastre! De implicare activă pe ultima sută de metri a acestei campanii inegale. Doar astfel putem învinge. De aceea vă rog să fiţi alături de mine. Aşa cum este Maia Sandu, Maria Ciobanu, Oazu Nantoi, Nadejda Brânzan, Vladimir Beşleagă, Vasile lovu şi mulţi, foarte mulţi oameni de mare valoare de la noi şi din străinătate.

Oamenii trebuie să ştie că am acum nevoie de încrederea lor. Că nu voi dezamăgi, că voi munci din greu pentru ei, pentru viitorul lor aici, acasă! Ştiu că multă lume e dezamăgită, că nu mai crede în nimeni şi în nimic.

Cu toate acestea, haideţi să ne întrebăm:

“Cum ar fi dacă… intr-o dimineaţă te-ai trezi şi ai vedea oraşul tău altfel? Fără ambuteiaje. Cu drumuri de calitate, cu un transport public modern şi confortabil. Cu parcuri verzi şi locuri de joacă pentru copii. Cu şcoli şi grădiniţe reparate, sigure şi accesibile tuturor. Ce ar fi dacă seara, intrând în curtea ta bine iluminată, nu vei da de gropi, sau nu vei luneca pe gheţuşul de pe trotuar? Ce ar fi dacă parfumul de tei nu ar mai fi alterat de miazmele de la staţia de epurare?

Asta ar însemna că oraşul tău ar avea un altfel de Primar, o administraţie corectă, omenească, unde să-ţi găseşti dreptatea.”

Cu drag şi prietenie,

Andrei Năstase,
primar general al municipiului Chişinău

facebook.com