Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiAndrei Năstase

Andrei Năstase, cu soţia şi fetiţa la secţia de votare

|versiune pentru tipar| Andrei Năstase, 20 mai 2018

Andrei Năstase, candidatul comun al Partidului Platforma DA şi a Partidului Acţiune şi Solidaritate la funcţia de primar al capitalei, a mers astăzi la vot însoţit de soţie şi fiica sa.

Am votat pentru lucrurile în care EU CRED, care stau la baza unei comunităţi în care libertatea cetăţeanului şi drepturile lui sunt respectate şi garantate de lege.

Am votat pentru DREPTATE şi pentru SCHIMBARE. Am votat, din convingere, pentru RENAŞTEREA Chişinăului şi pentru eliberarea lui din captivitatea proastei administrări.

CHIŞINĂUL SE IUBEŞTE, NU SE STĂPÂNEŞTE!

Pentru că iubesc acest oraş şi pentru că am ferma convingere că oamenii oraşului nostru vor face astăzi un pas mare în direcţia corectă care poate garanta dezvoltarea urbei şi a comunităţii noastre.

Îmi doresc, şi am votat pentru acest lucru, un oraş în care oamenii să înveţe din nou să se bucure şi să zâmbească! Am votat pentru speranţele noastre, a celor liberi, demni şi curajoşi, a celor care îşi doresc să trăiască normal, într-un oraş şi o ţară normală.

Am votat pentru tot ce ne APROPIE şi ne UNEŞTE, nu pentru lucrurile care ne despart. Chişinăul ne poate cuprinde pe toţi, în bună pace, liniştiţi şi multumiţi de o viaţa mai bună, de un oraş confortabil.

Aceasta este credinţa mea şi, prin votul meu, am dorit să mă asigur că viitorul oraşului nostru este exact cel pe care şi-l doreşte fiecare dintre noi.

Ieşiţi la vot pentru a face din Chişinăul nostru un oraş în care să vrei să trăieşti.

platformada.md