Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiConstantin Codreanu

Constantin Codreanu: Numărul 13 — ghinion pentru socialişti, noroc pentru unionişti

|versiune pentru tipar| Constantin Codreanu, 21 aprilie 2018

Consiliul Electoral de Circumscripţie Chişinău a validat astăzi candidatura mea la Primăria Municipiului Chişinău, eu fiind ultimul dintre cei 13 candidaţi înscrişi iniţial în competiţia electorală. De această dată, numărul 13 înseamnă ghinion pentru socialişti şi noroc pentru unionişti.

În calitate de parlamentar şi Preşedinte al Comisiei pentru comunităţile de români din afara graniţelor ţării în Parlamentul României am acumulat o experienţă vastă, reprezentându-i pe mai mult de zece milioane de români.

Unii doar afirmă că sunt proeuropeni şi promit integrarea europeană a Republicii Moldova. Eu sunt deputat al unui stat integrat în Uniunea Europeană şi mă întorc în Republica Moldova pentru a aduce la standarde europene Municipiul Chişinău.

Candidez pentru funcţia de primar al capitalei deoarece ştiu că locuitorii Municipiului Chişinău au nevoie de un primar care să lupte pentru unire şi dezvoltare, care să fie doar în slujba oamenilor ce i-au încredinţat votul. În plus, sunt singurul candidat care poate să îi învingă în turul doi pe socialiştii lui Dodon.

Vă aştept la vot în 20 mai!

facebook.com