Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiConstantin Codreanu

Pe 20 mai votăm primarul care uneşte

|versiune pentru tipar| Constantin Codreanu, 18 mai 2018

Dragi români din Chişinău şi din suburbii,

Duminică vine un moment în care putem conecta capitala Republicii Moldova la spaţiul românesc şi cel european, cu toate beneficiile evidente care decurg din această apropiere: investiţii în infrastructură, mii de locuri de muncă, curăţenie, oportunităţi de dezvoltare pentru toate domeniile şi o atmosferă europeană.

Am stat prea mult la cheremul unor aventurieri politici care şi-au făcut jocurile în detrimentul intereselor noastre vitale, de ordin material şi spiritual. Ei au pierdut contactul cu realitatea tristă în care trăim, scufundând Chişinăul în mizerie şi incertitudine.

Eu vă redau speranţa de a trăi într-un oraş plăcut şi confortabil.

Investiţiile pe care le voi aduce în Chişinău şi suburbii şi un nou model de administrare a capitalei vor schimba din temelie capitala noastră. Trebuie să credem că putem să ne luăm viaţa în mâini. Altfel vom continua să ne zbatem în deznădejde şi nemulţumire.

Sunt conştient că unii dintre Dumneavoastră staţi pe gânduri dacă să-mi acordaţi votul. Vă îndemn ca atunci când reflectaţi, să alegeţi între trecut şi viitor.

Sunt un unionist pragmatic şi serios. Nu mă las până nu obţin ceea ce promit.

Ca să pot să vă apăr interesele, am nevoie de susţinerea Dumneavoastră, pe 20 mai.

Vă mulţumesc!

codreanuprimar.md