Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiConstantin Codreanu

Comunicat de presă al Organizaţiei de Tineret a Partidului Unităţii Naţionale

|versiune pentru tipar| Constantin Codreanu, 25 mai 2018

Primul tur al alegerilor locale a scos în relief un dezinteres pentru acest scrutin electoral, cultivat atent de PSRM care ştie că doar prin prezenţa scăzută la vot pot câştiga Primăria Municipiului Chişinău. Ajungerea lui Ivan Ceban, de fapt a lui Igor Dodon, în fruntea Capitalei va avea efecte majore asupra alegerilor din toamna. Un câştig la Primăria Chişinăului prin neparticiparea tinerilor la vot riscă să arunce nu doar Capitala în mâinile PSRM, ci întreaga Republică Moldova.

Organizaţia de Tineret a Partidului Unităţii Naţionale face apel la toţi tinerii din Chişinău şi suburbii să iasă la vot pe 3 iunie şi să-l voteze pe domnul Andrei Năstase. Facem apel la toţi cei care simt româneşte, dar şi la cei care îşi doresc un oraş european, să voteze împotriva lui Ivan Ceban, reprezentant al forţelor ruseşti.

În anul în care sărbătorim cei 100 de ani de la Marea Unire, mun. Chişinău — oraşul românesc, nu trebuie să ajungă în mâna unor impostori socialişti, care nu ştiu decât să îngrădească drepturile şi libertăţile fundamentale ale cetăţenilor.

Suntem profund îngrijoraţi de atitudinea tinerilor faţă de drepturile lor politice şi îndemnăm tinerii să nu fie indiferenţi şi să contribuie activ la exteriorizarea mesajelor democratice. Noi ne exprimăm întreaga susţinere pentru candidatul PPDA la funcţia de Primar General al municipiului Chişinău, Andrei Năstase, iar în acest sens vom participa şi vom contribui la toate evenimentele electorale organizate de acest candidat.

Totodată, facem apel şi către toate organizaţiile de tineret ale partidelor politice din Republica Moldova să contribuie esenţial la promovarea candidatului PPDA, precum şi să desfăşoare un şir de activităţi privind motivarea tinerilor să participe la aceste alegeri.

facebook.com