Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiIon Ceban

Comitetul Executiv Politic al PSRM a desemnat candidaţii la funcţia de primar al municipiilor Chişinău şi Bălţi

|versiune pentru tipar| Ion Ceban, 10 aprilie 2018

Astăzi, 10 aprilie, Comitetul Executiv Politic al Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, a desemnat în cadrul şedinţei sale, candidaţii pentru funcţia de primar general al municipiului Chişinău şi primar al municipiului Bălţi, înaintaţi de către organizaţiile teritoriale de partid, pentru a participa la alegerile locale noi din 20 mai 2018.

În calitate de candidat la funcţia de primar general al municipiului Chişinău, a fost desemnat Ion Ceban, iar, în calitate de candidat pentru funcţia de primar al municipiului Bălţi, Alexandr Usatîi.

Reamintim că, candidatura lui Ion Ceban, pentru funcţia de primar general al capitalei a fost recomandată Comitetului Executiv Politic al PSRM, de către Consiliul Republican PSRM la data de 18 martie, iar candidatura lui Alexandr Usatîi, a fost propusă de către organizaţia teritorială de partid Bălţi, la 5 aprilie.

De asemenea, la şedinţa Comitetului Executiv Politic al PSRM, au fost examinate platformele electorale a candidaţilor, care urmează să fie prezentate alegătorilor pentru eventuale completări şi aprobare.

socialistii.md