Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiIon Ceban

Declaraţia lui Ion Ceban

|versiune pentru tipar| Ion Ceban, 18 mai 2018

Putem învinge chiar din primul tur. Acest lucru ne confirmă sondajele interne pe care le-am recepţionat azi, jumătate de oră în urmă.

În cazul în care ajung să fiu primar chiar din primul tur — ceea ce ar fi bine fie şi din simplul considerent că vom economisi bani şi nu vom desfăşura turul II — sînt dispus să ofer posibilitatea să se manifeste în Primărie candidaţii cu pondere din această campanie electorală, pe poziţiile pe care le consideră ei că ar fi buni, de exemplu aşa:

Dna Silvia Radu — viceprimar pentru gospodăria comunal-locativă, spaţii verzi şi lupta contra construcţiilor abuzive, ţinînd cont de faptul că a acumulat o anumită experienţă în gestionarea primelor două subiecte şi a declarat că intenţionează să lupte contra construcţiilor cu încălcări;

Dl Andrei Năstase — viceprimar pe probleme juridice şi lupta anticorupţie, ţinînd cont de faptul că este avocat şi a zis că e gata să lupte ferm contra corupţiei;

Cu o singură condiţie. Fără politică. Doar administrare. De lucru este mult, ajunge pentru fiecare. Plus că, fiecare dintre cei menţionaţi, la propriu, ar putea implementa componente ale programelor electorale pe care le-au prezentat publicului.

Nistor Grozavu — în demisie.

Restul tuturor poziţiilor-cheie din Primărie — angajări în exclusivitate prin concurs public.

O zi bună să aveţi şi veniţi la alegeri pe 20 mai!
Împreună vom învinge!

facebook.com