Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiIon Ceban

Zinaida Greceanîi a votat pentru un oraş de care să fim mîndri

|versiune pentru tipar| Ion Ceban, 20 mai 2018

Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, Zinaida Greceanîi şi-a exprimat dreptul la vot, duminică 20 mai, ea a votat pentru un oraş mai confortabil pentru locuitorii săi. Lidera PSRM a îndemnat locuitorii Chişinăului să meargă la secţiile de votare şi să-ţi exercite dreptul la vot, pentru ca, oraşul să fie condusă de un gospodar adevărat.

“Sper că oamenii vor face alegerea corectă, este foarte important ca Chişinăul să fie condus de către un adevărat gospodar, care va soluţiona problemele oraşului şi problemele orăşenilor”.

Zinaida Greceanîi a menţionat că, “toată lumea spune, «oraş european, oraş european», dar nu ştiu de ce gospodarii noştri, care au fost pînă acum la conducerea Chişinăului, mergînd în toate oraşele europene nu au adus nimic bun de acolo, ce ar fi fost bine de implementat la noi în capitală”.

Preşedintele PSRM consideră că situaţia din oraş poate fi schimbată, iar Chişinăul într-adevăr va deveni un oraş de care să fim mîndrim şi va fi pe măsura altor capitale, inclusiv europene.

“Noi trebuie să avem specificul nostru, al moldovenilor, pentru că noi suntem gospodari după felul nostru de a fi. Trebuie să alegem un adevărat gospodar în fruntea Chişinăului, un gospodar care o să se ocupe de spaţiile verzi, va aduce la condiţii decente drumurile, trotuarele, obiectele sociale, pentru ca oraşul nostru să fie un oraş confortabil pentru locuitorii săi. Eu am votat pentru asta.

Am votat pentru o persoană care a măsurat Chişinăul cu propriile picioare. L-a cutreierat în lung şi lat şi, în această campanie electorală a discutat cu toţi locuitorii capitalei.

Este foarte important ca locuitorii Chişinăului să-şi exercite dreptul la vot, pentru că nimeni nu va decide nimic pentru ei. Doar ei trebuie să-şi decidă soarta. Să nu asculte de acei «mari politicieni» care îndeamnă populaţia să fie indiferentă faţă de soarta oraşului şi să nu iasă la vot”, a declarat Zinaida Greceanîi.

socialistii.md