Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiIon Ceban

Ion Ceban: Îl invit pe Andrei Năstase să discutăm problemele capitalei

|versiune pentru tipar| Ion Ceban, 21 mai 2018

Îl invit pe Andrei Năstase în fiecare zi, începînd cu ziua de mîine, la ora 12.00, sau la ora la care convenim, la Arcul de Triumf sau în altă parte, să discutăm problemele capitalei. Nu avem nevoie de subiecte politice şi geopolitice.

Propun următorul format — cel puţin 30 de minute de prezentări şi dezbateri şi 30 de minute de întrebări şi răspunsuri. Moderator poate fi, de exemplu — Dumitru Mişin (Jurnal TV), Gheorghe Gonţa (TVC21), Natalia Morari (TV8) sau Lorena Bogza (Pro TV).

Subiectul pentru dezbaterile de mîine propun să fie lupta contra corupţiei în Chişinău. Cetăţenii pot propune subiectele care îi interesează cel mai mult. Putem realiza un sondaj pe reţelele de socializare privind următoarele subiecte, ce vor fi supuse dezbaterilor, sau moderatorii menţionaţi mai sus pot veni cu o listă în acest sens.

E foarte bine să avem dezbateri largi, publice, să vină cine vrea — jurnalişti, bloggeri, cetăţeni, reprezentanţi ai partidelor. Şi să nu avem doar 9 minute — cum se întîmplă la unele televiziuni, ci să discutăm 30 de minute, o oră sau cît e nevoie, în fiecare zi.

Noi suntem dispuşi să asigurăm microfoane, tribune, scaune şi alte detalii tehnice.

Andrei, te aştept mîine să discutăm despre combaterea corupţiei, începînd cu ora 12.00! Eu sunt gata să vin la în fiecare seară la Jurnal TV să răspund la întrebări comode, incomode, de oricare fel.

Sunt deschis pentru orice fel de întrebări, discuţii, dezbateri, iar Primăria, la fel, îmi doresc să fie o instituţie deschisă, care dă dovadă de maximă transparenţă în activitate.

ionceban.md