Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiIon Ceban

Vlad Batrîncea, marea “unire” cu hoţii şi oficialii corupţii din Chişinău a avut loc

|versiune pentru tipar| Ion Ceban, 28 mai 2018

Astăzi, în lupta pentru Chişinău a avut loc marea “unire”, s-au unit Năstase, Chirtoacă, Ghimpu, Şalaru, Leancă, PLDM şi toţi cei vinovaţi în fărădelegile din ultimii ani din Republica Moldova.

Acest lucru a fost declarat de către secretarul executiv al Partidului Socialiştilor din RM, deputatul PSRM, Vlad Batrîncea. El a remarcat că, candidatul la funcţia de primar general al Chişinăului, Andrei Năstase se declară un “mare luptător cu corupţia”, dar în realitate el s-a unit cu oficialii corupţi, hoţii şi bandiţii.

“Despre Şalaru, Năstase spunea că este marioneta lui Plahotniuc, iar astăzi, Şalaru a chemat la formarea unui front comun pentru a-l face pe Năstase primar de Chişinău. Despre Leancă, spunea că este un oficial corupt, bandit şi infractor, despre Ghimpu — o marionetă de-a lui Plahotniuc. Astăzi, Ghimpu şi Chirtoacă deja sunt «foarte utili» şi în mod deschis îl sprijină pe Năstase”, a spus deputatul socialist.

Vlad Batrîncea a menţionat că toţi aceşti oameni au fost numiţi de către Năstase “slugile lui Plahotniuc”, dar astăzi, el singur s-a unit cu ei.

“Ce fel de luptător cu corupţia şi bandiţii pretindeţi a fi domnule Năstase, dacă astăzi, în mod deschis sunteţi susţinut de ei? Aceşti hoţi se văd la putere veşnic şi astăzi vor să-şi păstreze puterea în Chişinău. Năstase a făcut o înţelegere criminală cu Şalaru şi restul slugilor lui Plahotniuc. Astăzi Moldovanu, Fleaş, Grozavu şi alţii îşi păstrează funcţiile datorită faptului că îl sprijină pe Năstase. Întrebare către Năstase: «Dacă aţi spus că veţi lupta cu bandiţii, de ce aţi ales să fiţi parte a unui complot secret cu aceşti bandiţi şi de ce le-aţi promis să le păstraţi funcţiile?»”, a întrebat secretarul executiv al PSRM.

Vlad Batrîncea a remarcat că Năstase în mod activ şi fără remuşcări utilizează resursele administrative: cîteva zile în urmă s-a bucurat de resursele preturii Buiucani, iar în cel mai apropiat timp, se vor pune la dispoziţia sa, resursele administrative ale preturii sectorului Botanica. Deputatul a subliniat că Năstase este exact ca şi Chirtoacă şi alţi bandiţi, locul cărora vrea să-l ocupe.

“Domnule Năstase, dvs. luptaţi cu oligarhii sau doriţi să deveniţi unul din ei, să fiţi alături de Plahotniuc şi să furaţi poporul? Cum vă propuneţi alături de Ghimpu, Şalaru, PLDM şi alte slugi ale lui Plahotniuc să luptaţi tot cu Plahotniuc şi slugile sale? Sunteţi confuz, deoarece chiar şi Chirtoacă, pe care dvs. l-aţi numit «pericol pentru Chişinău», astăzi este partenerul dvs. Moldovanu deja este sănătos, Leancă — util, Şalaru — frumos. Deci, cu cine planificaţi să schimbaţi capitala?”, s-a mirat Vlad Batrîncea.

Deputatul a declarat că pentru locuitorii Chişinăului şi a tuturor cetăţenilor RM, Năstase deja nu mai este reprezentantul opoziţiei, dar parte a guvernării criminale. Vlad Batrîncea a îndemnat chişinăuienii să nu voteze pentru Năstase duminica viitoare, deoarece votul acordat lui Năstase, înseamnă votul acordat celor care ne-au jefuit ţara.

“Nici un vot pentru mafie şi bandiţi, nici un vot pentru Năstase, pentru că el este la fel ca şi Ghimpu, Şalaru, PLDM şi Plahotniuc, a adăugat socialistul. Vlad Batrîncea a menţionat că, dacă chişinăuienii îşi doresc ca oficialii corupţi şi hoţii din primărie să răspundă în faţa legii, singura loc alegere este Ion Ceban, care anterior i-a denunţat pe Gamreţchi, Chirtoacă, Fleaş şi alţi funcţionari.

Ajunge să vă bateţi joc de municipiul Chişinău. În această duminică toată mafia trebuie să fie lichidată, de aceea nici un vot pentru Năstase, care a făcut «marea unire» cu frontul comun al Partidului Liberal, partidului lui Şalaru, Partidului Democrat şi PLDM”, a declarat Vlad Batrîncea.

socialistii.md