Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiIon Ceban

Veteranii armatei şi a forţelor de ordine cheamă cetăţenii să voteze pentru candidatul PSRM

|versiune pentru tipar| Ion Ceban, 29 mai 2018

Veteranii armatei precum şi veteranii a diferitor forţe de ordine cheamă cetăţenii ca în ziua de 3 iunie, în turul II la alegerile locale noi să voteze pentru candidatul Partidului Socialiştilor la funcţia de primar general al Chişinăului, Ion Ceban. Potrivit acestora, Ceban poate administra primăria şi poate întoarce capitalei un aspect demn, deoarece el are toate calităţile şi abilităţile pentru a face acest lucru.

“Majoritatea din noi consideră că ar fi bine ca primarul municipiului Chişinău să fie candidatul PSRM, Ion Ceban. Voi aduce un şir de argumente. În primul rînd, în urmă cu cîţiva ani el a renunţat la mandatul de deputat în favoarea mandatului de consilier municipiul, în pofida faptului că funcţia de deputat este mai prestigioasă. El are un scop — de a deveni primar de Chişinău şi pentru aceasta a studiat toate problemele municipiului, insistent a luptat cu Consiliul Municipal şi, mereu a apărat drepturile chişinăuienilor”, a spus generalul şi liderul Uniunii ofiţerilor din RM, Victor Gaiciuc.

La rîndul său, colonelul şi liderul Sindicatului Angajaţilor Organelor de forţă, Iurie Ciofu a menţionat că în oraş trebuie să activeze un adevărat profesionist, după părerea sa, Ion Ceban fiind unul.

“Facem apel către toţi locuitorii municipiului Chişinău, să fim uniţi şi să ieşim la urnele de vot, duminică, 3 iunie pentru a vota noul primar de Chişinău. În calitate de cetăţean, locuitor al capitalei consider că purtăm responsabilitate civică şi această responsabilitate include datoria de a vota. este foarte important pentru oraş!”, a remarcat colonelul, veteranul MAI, Nicolai Macovei.

socialistii.md