Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiIon Ceban

Ion Ceban a votat pentru soluţionarea problemelor în capitală

|versiune pentru tipar| Ion Ceban, 3 iunie 2018

Candidatul Partidului Socialiştilor din RM, Ion Ceban, a mers împreună cu familia sa la secţia de votare. El a remarcat că, este foarte important ca copiii să înţeleagă că părinţii îşi îndeplinesc datoria de cetăţeni şi participă la un proces democratic.

Ion Ceban a declarat că dacă ne dorim o schimbare trebuie să participăm la alegeri. El şi-a exprimat speranţa că locuitorii Chişinăului vor merge la secţiile de votare şi vor acorda votul pentru candidatul care va soluţiona problemele oraşului şi nu se va ocupa de politică.

“În viaţa cotidiană, oamenii se gîndesc la ceea ce este cu adevărat important pentru oraş, canalizare, drumuri, apeducte, transport public şi multe alte lucruri ce ţin nemijlocit de administrarea municipiului. Eu sincer vreau ca toţi cei care merg astăzi la vot, anume de aceste raţionamente să se conducă şi să aleagă un viitor primar care poate să se ocupe de aceste probleme, nu de ideologii, politici, şi multe alte nuanţe care nu a ţin de administrarea oraşului”, a spus socialistul.

Soţia candidatului, Tatiana a declarat că este mîndră de soţul său, de echipa sa de profesionişti şi de încrederea care îi este acordată din partea chişinăuienilor. “Noi am votat pentru ca acest oraş să fie mai bun, mai frumos, am votat pentru cel mai profesionist candidat şi, sper eu că el o să reuşească să facă tot ce-i mai bun pentru Chişinău”, a remarcat ea.

Ion Ceban a felicitat toţi creştinii cu marea sărbătoare de astăzi, 3 iunie, Sfîntul Împărat Constantin şi mama sa, împărăteasa Elena. El a menţionat că s-a prezentat la secţia de votare după ce a venit de la slujba bisericească, unde s-a rugat pentru toţi cetăţenii Moldovei.

Igor Dodon a chemat chişinăuienii să facă alegerea în favoarea profesionalismului şi nu în favoarea show-urilor şi a populismului

Şeful statului împreună cu soţia sa, Galina şi-au exercitat dreptul la vot, la secţia de votare.

“Aceste alegeri sunt foarte importante. Eu am votat pentru un primar profesionist, sunt sigur că în sfîrşit chişinăuienii vor face alegerea corectă în favoarea profesionalismului şi nu a

show-urilor, populismului şi aşa mai departe. Vreau să îndemn toţi locuitorii capitalei să participe la alegeri. Cred că, cu aceste alegeri ale chişinăuienilor şi cu ajutorul lui Dumnezeu, de astăzi va începe o nouă etapă pentru capitala noastră”, a declarat el.

De asemenea, preşedintele a felicitat locuitorii Moldovei cu sărbătoarea de astăzi, sfinţii Constantin şi Elena.

Zinaida Greceanîi a votat pentru ca, Chişinăul să redevină “oraşul alb, floarea din piatră”

Preşedintele Partidului Socialiştilor din RM, Zinaida Greceanîi a votat, în ziua de 3 iunie, pentru un primar gospodar care va avea grijă de Chişinău, de locuitorii Chişinăului, care va face Chişinăul, într-adevăr un oraş frumos şi confortabil pentru viaţă.

“Este important pentru toată lumea, a declarat Zinaida Greceanîi. De aceea, astăzi, fiecare vine la secţiile de votare cu bună dispoziţie şi cu speranţa că vom avea un primar care nu va distruge capitala, dar o va construi şi va face tot posibilul ca traiul în Chişinău să fie unul mai bun şi mai confortabil”.

Zinaida Greceanîi a anunţat că în ajunul alegerilor, l-a întîlnit la aeroport pe Secretarul General al Uniunii Interparlamentare (UIP), care pentru prima oară a vizitat capitala noastră. Şi “el a remarcat că Chişinăul este un oraş foarte verde, dar nu a continuat”, a spus cu tristeţe Zinaida Greceanîi.

Ea a remarcat că, “cu toţii trebuie să depunem efort ca, Chişinăul să corespundă imnului său: «oraşul meu alb, floare din piatră» şi pentru a fi mîndri de oraşul nostru”.

socialistii.md