Alegerile parlamentare din 2021 în Republica Moldova - alegeri.md
 AlegeriChişinău2018DeclaraţiiIon Ceban

Ion Ceban a mulţumit alegătorilor pentru participarea la turul II al alegerilor

|versiune pentru tipar| Ion Ceban, 3 iunie 2018

Candidatul Partidului Socialiştilor din RM la funcţia de primar general al Chişinăului, Ion Ceban a mulţumit tuturor locuitorilor capitalei care au ieşit astăzi, 3 iunie, la secţiile de votare pentru a participa la cel de-al doilea scrutin al alegerilor locale noi din municipiu. Potrivit candidatului, anume aceste persoane participă la schimbare, ei au făcut alegerea.

De asemenea, Ion Ceban a mulţumit echipei sale, care potrivit candidatului, au făcut o muncă foarte bună în această campanie electorală. “Am încercat să fim cît mai deschişi şi cît mai concreţi — începînd cu programul şi finalizînd cu alte detalii legate de această campanie”, a declarat candidatul.

La fel, el a subliniat că campania electorală trecută s-a diferenţiat de celelalte: “În sfîrşit am reuşit să ne focusăm pe problemele administrării oraşului şi nu pe geopolitică şi politică. Eu sper că rezultatul va fi unul de asemenea bun”.

“Aşteptăm numărarea voturilor. Toţi cei care sunt acum la secţiile de votare trebuie să fie foarte atenţi, să urmărească acest proces aşa cum se cuvine, pentru ca rezultatul să fie acel pe care ni-l dorim”, a spus Ion Ceban.

socialistii.md